[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Care ma poate ajuta si pe mine cu niste pesti!?  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
seriouscos
Junior member

IP:

Cum spuneam si mai sus , care ma poate ajuta cu niste pesti am un acavariu de 60L si unu mic de 12L am de toate pentru a tine intr-un trai bun orice peste .
Ps. Nu am plante vi daca ma puteti ajuta si cu asta....
Mentionez sunt din bucuresti sec 2.
Multumesc.
larry_d
Junior member

IP:

Cauta la donatii k sunt multi colegi din Bucuresti care doneaza bafta
seriouscos
Junior member

IP:

m-am uitat si nu mai are nimeni....

This message was edited 1 time. Last update was at 17/06/2013 19:00:12

kzr66
Junior member

IP:

Cicleaza-ti acvariul si ai rabdare , ca un acvarist , tot timpul v-a aparea cineva cu un mic surplus de vivipari ...

Investesc numai in familie si ajut prietenii , daca pot , cumpar numai marfuri de-ale noastre , daca sunt ...
[Email]
baj
Member
[Avatar]

IP:

Am eu ceva vivipari de donat vre'o 8 pui de xipho koi si 5-6 de guppy,dar nu stiu nimic despre bazinele tale (nu stiu ce inseamna "am de toate pt a tine in conditii bune orice peste")...plus ca am vazut ca ai vrut sa iei niste ciclide de la colegul severus pt bazinul de 60 de l...Asa ca zic pas de aceasta data la donatie .In ala de 12 litri nu cred ca poti sa ti pesti,poate niste melci // niste creveti sau maxim un betta mascul.

Nu sunt moderator/administrator al forumului dar iti recomand sa citesti regulamentul : DONATII ...
Daca vrei guppy ieftini ,au in piata la obor (in hala) cu preturi intre 2 si 5 lei .Au la 4 lei guppy full black moscow,full red,yellow,mixt,half blue s.a.m.d.
Daca achizitionezi pesti din piata sa ii ti in carantina in cel de 12 l .Poti sa incepi cu un trio 1 m si 2 f ,si in cateva luni ii scoti tu la donatii ...

Ape limpezi si pierderi minime in randul pestilor !!

image
seriouscos
Junior member

IP:

am inteles @baj , iti multumesc oricum , sunt incepator

Forum Index » Donatii
Go to: