[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
zgomot pompa de aer  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Mary
Unripe member

IP:

Buna tuturor.
am cumparat acum trei zile un acvariu Basic Marina. Timp de doua zile pompa de aer Marina a fost silentioasa....insa ieri a inceput sa se auda ca si cum ar vibra. Ce e de facut.....astept parerile voastre
IwaGumiGUY
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Eu am pus-o pe o bucata de burete mai gros sa nu intre in contact cu mobilierul nici macar cablul de curent , ptr ca si el poate produce vibratii.
De atunci e foarte silentios, dar poate in cazul tau e chiar vibratorul din interior. Eu sper sa nu fie asa de grav. Mult succes!
[Yahoo!]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Buna Mary si bine ai venit

Pompa de aer este in sine un vibrator (de unde si denumirea veche a pompelor de aer). Zgomotul este produs fie de frictiunea dintre pompa ta si mobila, si atunci recomandarea anterioara este foarte buna, fie este produs din interior, ce ar putea fi chiar si o piesa defecta.

Spor,
Eugen

This message was edited 1 time. Last update was at 17/06/2013 23:17:45

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: