[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
300 litri plantat by Humbert  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

multumesc

si mie imi place, nu pot sa zic ca nu, dar totusi mai e mult pana departe.

zic asta pt ca i-am aratat nevesti-mii poza asta, pe care o consider poate cea mai buna poza a celui mai bun acvariu al meu, si cuvintele ei exacte au fost "arata ca un magazin de plante" )

a durut, dar are dreptate. de-abia cand voi reusi sa impresionez un non-acvarist voi sti ca am facut ceva valabil din punct de vedere aquascape. asta nu inseamna ca nu apreciez parerile acvaristilor, ba din contra, le apreciez f mult pt ca doar ei stiu ce inseamna chiar si sa reusesti sa cresti niste plante, insa un necunoscator spune ce se vede cand nu stii absolut nimic din ce inseamna acvariu.

inca sunt prea multe specii de plante in setup-ul asta.
am incercat sa le grupez dupa culoare si forma frunzelor ca sa mai ascund din diversitate, pentru ca imi este foarte greu sa renunt la aceste plante (imi plac foarte mult), dar simt ca va veni un moment cand voi renunta drastic la un numar semnificativ de specii. astept inspiratia

This message was edited 3 times. Last update was at 13/04/2014 22:07:07

stefanp
Moderator

IP:

Eu ma alatur lui petre.
E un acvariu care imi place in mod deosebit

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

video update

Editat de stefanp: Am rezolvat eu link-ul.

This message was edited 10 times. Last update was at 06/05/2014 21:28:32

Sebastian Costin
Alchimistu'

IP:

Te inseli, nu sunt prea multe specii de plante intr-un nature.
Singurul lucru pe care-l vad ca ar imbunatatii aspectul vizual al setupului ar fi sa te hotarasti la o singura specie de pesti de talie mica.
Din punctul meu de vedere e un nature reusit

Evolution reef - Aquaforest
Picolino – Optiwhite cube - retras
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

merci
da, e clar ca atunci cand o sa-i fac poze pt concurs va trebui sa scot macar scalarul cel mare si sa sper ca multi din ceilalti pesti vor sta ascunsi )
in rest, imi plac foarte mult pestii pe care-i am acum, tot timpul mi-am dorit sa am pesti multi si mari )

edit: nu reusesc sa fac embed la videoclip, nu stiu de ce nu merge

This message was edited 2 times. Last update was at 06/05/2014 21:15:49

Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

Arata super acvariul

Ce fac cand ma plictisesc?

10% caut ceva de facut

90% ma plang ca nu am ce face

Ape limpezi cititorule
stefanp
Moderator

IP:

Ce frumos ti s-a intins hydropiperul ... e superb covorul !

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Colours of Africa
Member
[Avatar]

IP:

Foarte frumos. Felicitari.
[Yahoo!]
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

@ stefanp: da, e geniala plantuta asta, I love it

@ all: multumesc

This message was edited 1 time. Last update was at 06/05/2014 21:33:10

petre79
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Superb colega !!!!!!!...felicitari
maryusdv8
Membru de baza

IP:

Foarte frumos .
RomeoSV
Unripe member

IP:

Foarte frumos! Felicitari!
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Floare de lindernia
Nu m-am mai ocupat de acvariu din lipsa de timp, niste lindernia s-a dezradacinat, a urcat la suprafata si mi-a facut floare
Mi se pare f misto
image

stefanp
Moderator

IP:

E frumisca intr-adevar

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
stefanp
Moderator

IP:

Ce-ti mai face acvariul?

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

este in re-scape pe termen nedefinit deocamdata pt ca nu mai am timp sa ma ocup de el in perioada asta

re-scape in sensul ca erau atat de multe plante incat nu mai aveau scalarii loc sa se miste, asa ca am scos si aruncat intr-o zi mai bine de jumatate din ele

cum in urmatoarele luni voi avea timp de bibilit din ce in ce mai putin, m-am gandit sa fac un scape cu plante nepretentioase, gen ferigi si hydrocotyle si asemenea

oricum se pare ca planta mea preferata este microsorum, mi-am dat seama ca l-am avut aproape in continuu in acvarii de la inceput )

PS hehe, am vazut ca ai facut turul jurnalelor. e vara, activitatea e mai scazuta by default, nu prea ai ce sa faci.

This message was edited 4 times. Last update was at 25/07/2014 08:02:57

stefanp
Moderator

IP:

Mnah, stim cu totii cum e cu lipsa de timp.
Vei folosi tot cioate, nu te tenteaza niste bolovani?
Hydropiperul il mai pastrezi?

Humbert wrote:PS hehe, am vazut ca ai facut turul jurnalelor. e vara, activitatea e mai scazuta by default, nu prea ai ce sa faci.

Nu neaparat ca e activitate mai scazut, da' chiar eram curios de unele acvarii. Si recunosc, m-a luat oleaca si valul

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
ocean
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Pacat de el ca era intradevar un nature foarte placut , la pestii de card intradevar as mai fi restrans si eu din specii , iar la scalari mai putin voalati pe desen wild , dar partea de aranjament/plante era foarte fain . Sa vedem urmarea ...
[Email]
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

@ocean: da, e putin pacat de el ca nu am mai avut eu timp sa ma ocup, dar asta e, tocmai am devenit tata a doua oara si evident ca hobby-urile trec pe planul secund

@stefan: nu voi folosi bolovani pentru ca eu nu stiu sa folosesc bolovani; am incercat de mai multe ori, chiar si in setupul de fata au existat bolovani la inceput, insa dupa un timp mi se pare ca bolovanii nu fac decat sa ocupe spatiu pe care l-as putea folosi pentru plante, asa ca toti au ajuns sa fie scosi dupa un timp

din contra, as vrea sa mai bag niste cioate daca as avea timp sa caut

ref la elatyne hidropiper, eu vreau sa o folosesc dar mai depinde si de pesti; zic asta pt ca declinul setupului de fata a inceput atunci cand pestii au scos 90% din covorul de elatyne, fara sa inteleg exact de ce au facut asta; am mai replantat-o eu, dar nu prea s-a mai prins, asa ca acum mai este un petic cam de 10x10

vom vedea, probabil nu va arata mult diferit noul setup, doar cu ceva mai putine specii de plante

stefanp
Moderator

IP:

Humbert wrote: tocmai am devenit tata a doua oara si evident ca hobby-urile trec pe planul secund

Baiat, fetita?

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: