In urma cu vreo 3 saptamani am vazut o emisiune interesanta la tv, nu mai tin minte pe care post .Am tot vrut sa scriu de atunci dar nu am avut timp.
Se prezenta o casa(de fapt vila in toata regula) din Brasov undeva sus, de aveai o panorama frumoasa a Brasovului.Niste scari lungi(afara) grozave facute din piatra plata ,gazon frumos ma rog un aranjament frumos in curte ,un mic iaz in care avea mai multi crap Koi.Ce mai afara era un aranjament grozav.Ce sa zic si inauntru era frumos

dar sincer sa fiu eu aveam alte gusturi.
Vila avea o forma interesanta reporterul si proiectantul(designerul) au vorbit despre pasiunea proprietarului ptr deltaplanism si au spus ca a fost cererea lui ca forma acoperisului sa aiba o forma care sa aduca cu silueta unui deltaplan.Tot plimbandu-se cu aparatul de filmat prin casa au trecut si pe langa un acvariu care avea niste dimensiuni aproximative de (L)1.5m poate chiar 2m (l)0.8m(h)1.5m.Deci cel putin 1.800l.
Avea si ceva plante prin el .
Ma gandeam cum reuseste sa planteze ceva in acvariul asta?Iti faci o scara si te cobori dupa ce ai scos apa pana la 60 cm .

Sau faci pe scafandrul... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Probabil ca atunci cand se face frig baga Crapi Koi din helesteu in acvariu.M-am gandit ca asta sa fie una din utilizari caci din graba cu s-a trecut cu aparatul de filmat pe langa acvariu n-am apucat sa vad pesti in el.N-am avut crapi Koi, habar nu am sunt ca "fratii" lor de pe la noi rezista in apa aproape de 0 grade.