[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
sfaturi depunere icre betta  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
popescu.cristian10
Member

IP:

sal,am nevoie de niste sugesti sau sfaturi,mi-au depus icre betta in acvariu populat cu pesti,deja are cuibul format si icre depuse,cum pot sa ai ajut sau cam ce as putea sa fac,eventual in afara de mutarea lor in alt acvariu,acvariu meu are 120 l,plantat bine,pesti aprox 30buc,astept sfaturi sau sugesti,ms.
[Yahoo!]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Ai conditiile unde sa tii puii masculi, odata ce cresc un pic si pot deveni agresivi ?

Daca ai nu cred ca se poate face nimic acum, n-as separa sau umbla in acvariu deocamdata, Betta isi va apara cuibul de intrusi. Data viitoare ii muti separat ... inainte sa depuna.

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
popescu.cristian10
Member

IP:

viulian wrote:Ai conditiile unde sa tii puii masculi, odata ce cresc un pic si pot deveni agresivi ?

Daca ai nu cred ca se poate face nimic acum, n-as separa sau umbla in acvariu deocamdata, Betta isi va apara cuibul de intrusi. Data viitoare ii muti separat ... inainte sa depuna.
ms ,dar noaptea nu a mai supravietuit cuibul,cred ca devina au fost melci,oricum data viitoare o sa stiu ce sa fac,ms pt sfaturi
[Yahoo!]

Forum Index » Anabantidae
Go to: