[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
m-a luat microbul....  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
xchristty
Junior member

IP:

salut,

Sint Cristi din Bucuresti, am 36 de ani si vreau sa prezint acvariul meu...
L-am primit cadou de la un prieten care a trecut la ceva mult mai mare (180 litri )

Este un Hailea 80 litri cu filtru Eheim Aquaball 180, incalzitor TetraTec HT25, si un Resun SP1100L care tocmai si-a dat duhul....
Momentan functioneaza fara pesti, filtrul Eheim sper sa preia ce e bun de pe filtrul vechi (alge, bacterii etc....) apoi il populez...
Vreau sa tratez putin apa cu Tetra Aqua Safe, este ok?

Ce sfaturi imi puteti da? Atasez poza....

Multumesc!
[Thumb - 20130430_004509.jpg]

This message was edited 1 time. Last update was at 30/04/2013 15:50:25

Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Bine ai venit.
Pentru inceput poti sa pui cat mai multe plante cu crestere rapida si nepretentioase si .... multa rabdare

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Black
Member
[Avatar]

IP:

Cred ca doua filtre interne sunt prea mult deoarece sunt inestetice.Ori unul bun ascuns cat de cat sa nu atraga atentia,ori un intern si ceva extern.La cei 80 de litri este pacat sa dai o nota mica acvariului ocupand spatiul cu aparatura .Atentia trebuie indreptata inspre pesti,plante,scape.
Iti doresc succes !
Oricum fiecare face ce vrea,la unii probabil le place asa,dar eu zic sa incepi mai frumos mai ales ca ai la indemana acest site ( si netul) de unde poti invata multe.

http://www.youtube.com/watch?v=3pfTFevnEMU
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24485.page
[WWW]
xchristty
Junior member

IP:

Filtrul din dreapta este Resun-ul, care a cam murit, deci va disparea.. l-am tinut pentru a prelua Aquaball-lul bacteriile si restul ca sa nu ciclez de la zero....
Despre hardware ce parere aveti?

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: