Neata. Desi nu-ti raspunde direct la intrebare, o problema ar fi si faptul ca ai un acvariu destul de populat, el avand doar 50 l si pe langa asta, destul de amestecat in ceea ce priveste speciile de pesti. Iti sugerez sa dai femelele de betta, cat si 2 gourami (pastreaza o pereche - masculul are dorsala ascutita iar femela mai rotunjita). Oricat de frumos e sa ai mai multi pesti, le trebuie fiecaruia "spatiul personal" in acvariu, iar acest lucru nu prea se indeplineste in 50 l cu atatia locatari.
Despre zebre, am avut si eu, relativ recent, aceasta problema - imi dispareau zebrele, neavand rapitori sau ceva similar in acvariu. Nici pana acum nu am inteles ce s-a intamplat. In orice caz, nu betta e responsabil pentru asta. Femele daca e, se vor ciondani intre ele. Masculul (zici ca nu ai mascul) mai are tendinta de a se lua de pesti cu voal - vede in ei o concurenta (asa facea al meu cand l-am tinut cu scalarii).
Imi pare rau ca nu am raspuns..complet la problema ta, altfel cred ca e bine sa iei in considerare ce am spus despre numarul prea mare de pesti in acvariu. Succes!
|