[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Peste mort/mancat  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
lupultaz
Junior member

IP:

Salutare,

Am gasit de dimineata 1 rest de schelet de la un Danio zebra infipt in filtru. Intrebarea mea este ce oare sa fi patit de l-au mancat peste noapte colegii de "camera".

Precizez ca am 2 cory (4-5 cm) , 4 gourami (5 cm ), 2 femele de Betta, si inca 3 danio zebre. Neonii ii scot din socoteala. Toti intr-un acvariu de 50 L.

Cu o zi inainte se juca f frumos cu ceilalti danio, deci nu era bolnav sau ceva. Iar de mancare le dau de 2 ori pe zi. Dimineata granule mixt de la tretramin si seara un cub fie tubifex fie artemia.

Mi-ar prinde bine un sfat ca sa nu mai gasesc si alti scheleti.

Ms.

Me!
[Email] [Yahoo!]
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

eu as intreba betani ce au facut cu zebra ta

pestisoru meu de aur
ovidiucol
Member
[Avatar]

IP:

inca un sfat ar fii sa le oferi in acvariu mai mare

Don`t panic , it`s organic
Andpop
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Neata. Desi nu-ti raspunde direct la intrebare, o problema ar fi si faptul ca ai un acvariu destul de populat, el avand doar 50 l si pe langa asta, destul de amestecat in ceea ce priveste speciile de pesti. Iti sugerez sa dai femelele de betta, cat si 2 gourami (pastreaza o pereche - masculul are dorsala ascutita iar femela mai rotunjita). Oricat de frumos e sa ai mai multi pesti, le trebuie fiecaruia "spatiul personal" in acvariu, iar acest lucru nu prea se indeplineste in 50 l cu atatia locatari.

Despre zebre, am avut si eu, relativ recent, aceasta problema - imi dispareau zebrele, neavand rapitori sau ceva similar in acvariu. Nici pana acum nu am inteles ce s-a intamplat. In orice caz, nu betta e responsabil pentru asta. Femele daca e, se vor ciondani intre ele. Masculul (zici ca nu ai mascul) mai are tendinta de a se lua de pesti cu voal - vede in ei o concurenta (asa facea al meu cand l-am tinut cu scalarii).

Imi pare rau ca nu am raspuns..complet la problema ta, altfel cred ca e bine sa iei in considerare ce am spus despre numarul prea mare de pesti in acvariu. Succes!

http://www.youtube.com/channel/UCC5k3cGRBrdtKk475MWMDHA

http://www.flickr.com/photos/97357370@N05/
stefanp
Moderator

IP:

Eu cred ca zebra a murti si a fost mancata ulterior.

Bettanul la cat e de lent ma foarte indoiesc ca ar putea prinde o zebra sa o omoare...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
lupultaz
Junior member

IP:

stefanp wrote:Eu cred ca zebra a murti si a fost mancata ulterior.

Bettanul la cat e de lent ma foarte indoiesc ca ar putea prinde o zebra sa o omoare...

Asa ma gandeam si eu insa nu dadea semne sa fie bolnav. Ba chiar cu o zi inainte ii admiram pe toti 4 cum se jucau in jurul filtrului. Proababil a facut infarct .

Me!
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: