[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Tentativa inmultire betta...  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
smenaruyo
Junior member
[Avatar]

IP:

Acvariu de 10 L cu o pereche de betta, filtru intern cu oarece modificare, dar tot gen cascada a ramas, si inaltimea apei in acvariu este de 10 cm... momentan fara lumina.

ce altceva mai este nevoie sa pun?
cam ce temperatura sa aiba apa?

am lasat doar 10 cm apa deoarece am citit prin diverse locuri ca asta ar fi inaltimea maxima pentru reproducere...
Ajutor...

Am mai avut inainte o pereche dar erau impreuna cu guppy si corydoras, masculul mai facea figuri dar mai rar si batea femela asa ca am scos masculul dar dupa 2 zile femela a murit... iar masculul lam vandut pentru ca acvariul acesta de 10 L era ocupat, si acum am reusit sa fac acvariul mai maricel de 15 L cu creveti sakura ceva manado si plante iar cel de 10 L ramasese gol si duminica am cumparat perechea asta de betta si iam bagat asa cum am spus in cel de 10 L o problema e ca nu am incalzitor deocamdata si temperatura e intre 24-25 ... iar masculul si femela sunt impreuna o mai alearga el dar am vazut ca a inceput sa faca pe moarta si o lasa in pace imi este cam frica sa ii separ ca imi e sa nu imi moara si asta

This message was edited 1 time. Last update was at 28/03/2013 21:08:18

Va multumesc tuturor membrilor forumului pentru informatii, rabdare si intelegere.
tonnydea
Member

IP:

Nu se pune filtru in acvariul de depunere (cel putin nu cand depun, ci dupa ce ies alevinii din icre se pune bolborositor).
Poti sa bagi o frunza de cattapa (migdal indian) si ceva plante de suprafata (preferabil riccia).
Nu le dai mancare in perioada depunerii. Daca in 3 zile nu au depus icre, poti sa ii separi, deoarece nu vor depune si se vor stresa.
Nu poti sa tii mascul si femela de betta in doar 10 litri pentru convietuire (eu am avut in acvariu comunitar de 125 litri puternic plantat si erau ok, dar trebuiesc bagati de mici ca sa se obisnuiasca si cu alti pesti pe langa).
Temperatura la care mi-au depus mie fara probleme intre 26-28 grade Celsius.

"Betta barracks"
[Email] [Yahoo!]
smenaruyo
Junior member
[Avatar]

IP:

k, pentru moment trebuie sa cumpar un incalzitor, riccia am si cred ca o sa-mi trebuiasca si ceva lumina pentru riccia... merci pentru ajutor!

Va multumesc tuturor membrilor forumului pentru informatii, rabdare si intelegere.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: