[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
jbl manado  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

jbl manado se spala inate de a fi introdus in acvariu, sau se poate pune fara spalare?

si inca o intrbare dar off topic pot muta filtru dintr-un acvariu steril intr-unul plantat fara a schimba mediul filtrant (buretele)

This message was edited 1 time. Last update was at 21/03/2013 16:38:03

pestisoru meu de aur
Humbert
Aquamaster
[Avatar]

IP:

manado trebuie spalat.
de altfel, daca imi amintesc bine, cred ca scrie si pe punga sa fie clatit in apa calduta

nu inteleg intrebarea 2, in sensul ca nu inteleg de ce intrebi, adica ce crezi ca ar putea sa fie rau daca faci asta?
evident, daca acvariul steril are 20 de litri si cel plantat are 200 de litri, poti muta ce bureti vrei tu ca nu o sa fie suficienta filtrarea pt 200 de litri...

Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

cingo171179 wrote:jbl manado se spala inate de a fi introdus in acvariu, sau se poate pune fara spalare?

Se recomanda sa fie clatit. Cea mai usoara cale este sa pui granulele de manado untr-o sita de bucatarie si clatit cu apa curenta sub jet pentru a indeparta praful si particolele f. mici.
cingo171179 wrote:...pot muta filtru dintr-un acvariu steril intr-unul plantat fara a schimba mediul filtrant (buretele)

DA Asta nu inseamna ca va fi de ajuns sau ca este ce trebuie. Din informatiile pe care ni le-ai furnizat este ca DA, avem incredere in tine si poti sa o faci Daca ne vei da mai multe date vom fi si noi mai "ezacti"

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

deci pot muta fara grija filtrele , magandeam la bacterii si alte alea, in bazinul steril cresc puiet iar filtrul e cam tare pt ei 520l/h intr-un acvariu de 76 l, iar cel plantat 60l iar fitrul 260l/h

si inca o intrebare filtrul" cel mare" are pe langa burete si carbune activ, ce efect va avea crabule activ asupra fertilizantilor (feropol, feropol24 , esy carbo, kalim -potasium)

This message was edited 1 time. Last update was at 21/03/2013 17:24:43

pestisoru meu de aur
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

neutralizeaza, absoarbe
[ICQ]
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

adica sa scot carbule activ?

pestisoru meu de aur
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Carbunele activ in bazinele cu apa dulce se introduce pentru o perioada relativ scurta, 24h, pentru a elimina din apa eventualele resturi de la tratamente sau alte chimicale.
[ICQ]
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

am inteles, multumesc pt ajutor tuturor,

sper ca modificarile pe care le fac sa fie de bun augur

multumesc inca o data

pestisoru meu de aur
stefanp
Moderator

IP:

Legat de manado, ia si spala-l bine.
Eu l-am clatit de m-a durut spatele cat am stat "ghebos", ca sa nu ramana praful ala maro si sa se imprastie in apa ...

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: