[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
guppytza speriata  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
jjojjo
Member
[Avatar]

IP:

salut... am avut un acvariu mic cu 2 femele si un mascul de guppy.
au facut pui muulti... masculul l.am gasit langa acvariu a sarit,iar una dintre femele a murit(nu stiu cauza)
acum am un acvariu mare si am puii: 2 generatii uni de vreo 2 luni jumate,unii de 1 luna jumate si femela,numai ca este foarte speriata sta intot deauna intr-un col in spatele incalzitorului,nu o vad ca mananca nimic nu face.
e de vreo luna in starea asta !
ce e de facut? daca pot sa.i fac ceva..
multumesc anticipat !
[WWW] [Yahoo!]
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

cam cati litri are noul tau acvariu?
doua generati de gupii inseamna cam 40-50 de pui.
sunt perioada cand sunt ff sprinteni, ajung la matursitate sexuala (cei de 2 luni si jumate), deci agiatie mare, e posibil femelii mai invarta sa nu-i placa zarva.
daca sunt in numar de 40-50 de pui, iar acvariul e in jur da 60-70l , puietul se dezvolta mai greu din lipsa de spatiu, femela mama ff stresata

pestisoru meu de aur
baj
Member
[Avatar]

IP:

Incearca sa mai bagi niste plante (de preferita easy )cel putin pana ciclezi acvariu (daca este vorba de cel de 54 l) .Cu cat este mai plantat cu atat se simt mai in siguranta .Ce temperatura are apa ?Poate sta langa incalzitor ca acolo e mai calda ,sau poate sunt consecintele unei intoxicari cu amoniac (in doze mari este fatal) .
Amoniacul incepe sa se acumuleze intr-un acvariu imediat dupa ce acesta a fost instalat.Amoniacul mai apare si in cazurile acvariilor suprapopulate sau a unei filtrari subdimensionate .
Search : amoniacul in/din acvariu

image
jjojjo
Member
[Avatar]

IP:

apa are 25 de grade si am vreo 30 de pui
filtrul (nu stiu denumirea),dar are un debit de apa pana la 300l/h si este setat la maxim
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: