[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Fertilizarea plantelor  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
realmode
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Rog sa va exprimati parerile cu privire la produsele de fertilizare a plantelor.
M-am decis sa folosesc pana acum 2 produse si anume:
- Trace mix plus.
- PPS pro.

Este suficient sa folosesc aceste 2 produse? Sau ar trebui sa folosesc si alte produse?
zvarr
Membru de baza

IP:

Din punctul meu de vedere este suficient, eu le folosesc pe ambele si am o crestere a plantelor buna
Daca vrei sa mai pui ceva langa ele, verifica ce deficit au cele din bazin ( nu sunt rosu intens / li se inegresc frunzele / etc) si cauta sa completezi cu ceva specific.
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Este un subiect destul de vechi, este discutat de multe ori. Dar ca sa te lamuresc putin, ar trebui sa stii care este fertilizarea micro si care este macro. La macro, poti folosi pps pro, insa la micro sfatul celor cu ceva experienta este sa folosesti produse de firma. O zi buna, Narcis.
[ICQ]
realmode
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Ce teste se folosesc pentru a se determina carentele sau chiar surplusurile?
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Teste specifice fiecarui element care vrei sa-l testezi. De exemplu pentru fier, teste de fier, pentru PO4 teste de PO4, s.a.m.d. Totusi, inainte de a mai adresa asemenea intrebari, poate ar fi mai bine sa mai pierzi putin vremea si sa mai citesti topicurile mai vechi, foloseste functia search cu incredere, ai multa informatie. Nu mai deschide multe topicuri, foloseste unul singur pentru toate nelamuririle pe care le ai, iti va fi mai usor mai tarziu si poate si acum.
[ICQ]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: