[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Tunsoarea plantelor. Idei trimming.  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
bitanu
Senior member
[Avatar]

IP:

This message was edited 1 time. Last update was at 19/02/2013 23:12:47

Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

Super utila colectia.
La cat mai multe covoare unde sa se aplice cele vazute!
hmmm si de cand jinduiesc dupa o foarfeca din aia in forma de S

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
bitanu
Senior member
[Avatar]

IP:

,,Primavera,, / ,,Oland-Scape,, / ,,Intermedius,, / ,,ONE,, by Daniel Bitanu

Respect pentru acvaristii: Sebastian Costin, Ionut Godea si altii.
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Cred ca sunt un pic carcotas dar mi se pare deja prea exagerata reclama:

a) Nu cred ca lucrul noaptea e pentru ca pestii sunt mai putin stressati. Doar n-or sa lucreze ziua sa le vada "derriere"-urile si improvizatiile vizitatorii japonezi super pretentiosi.
b) Apropos de improvizatii. Nu are ADA bani sa comande niste scule bune ? Se chinuie cu PET-uri cu agrafe, pense in pense prinse cu zgarciuri si plastice ? Hmmm ...
c) Obsesia cu a nu zgaria geamul. E prezentata ca si cum muncitorii sunt obsedati de perfectiune. Ma gandesc, nu cumva de fapt de frica sa nu isi puna in cap pe cei care dau banii pentru acel acvariu ?

Insa, ca parti pozitive:
a) Se vede clar calitatea ADA. Nu pot apare alge in acvariile acelea, si e garantat ca nu ai alge cu ADA. Decat pe geam care trebuie frecate zilnic (mi s-a parut din descriere)
b) Respect muncitorilor care se chinuie sa taie firicele in acvariu de 7 metri si sa aspire substratul cu un pet de 0.5L si improvizatii cu foarfece si bete.

De aceea nu-mi plac mie acvariile astea mari si de asemenea, mi-ar place si mie o foarfeca in S dar nu asa mare ca imi iese din acvarii Dezavantajul forfecutelor mici de pielite (folosesc una) este trebuie sa stai cu mana foarte jos de "covor" si pierzi din vedere acea parte / panta si in felul acesta poate nu faci tunsoarea perfecta. Asa doar cu motul inainte, merge sa faci ce vrei.

PS: mai e un topic despre tunsoarea plantelor si aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17782.page (cred ceva mai accessibil incepatorilor).

This message was edited 1 time. Last update was at 23/07/2013 20:10:03

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
bitanu
Senior member
[Avatar]

IP:

,,Se vede clar calitatea ADA. Nu pot apare alge in acvariile acelea, si e garantat ca nu ai alge cu ADA. Decat pe geam care trebuie frecate zilnic.,,

Si la Dennerle e la fel. Al meu ONE are aproape 90 zile, si sa mor daca am vazut picior de alga prin el. Asta inseamna profi! Dai un ban, dar stai in fata!
;)

,,PS: mai e un topic despre tunsoarea plantelor si aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17782.page (cred ceva mai accessibil incepatorilor),,

Acum te-ai trezit? Ce faceai prin februarie?

,,Primavera,, / ,,Oland-Scape,, / ,,Intermedius,, / ,,ONE,, by Daniel Bitanu

Respect pentru acvaristii: Sebastian Costin, Ionut Godea si altii.
Lucian
Administrator
[Avatar]

IP:

viulian wrote:... si de asemenea, mi-ar place si mie o foarfeca in S

Mi-am luat una si iti garantez ca face toti banii mai ales la HC Vezi ce faci si nu iti obtureaza zona de lucru cum mi se intampla cu foarfeca curba...

„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
Avansatul
Senior member
[Avatar]

IP:

Ma puteti ajuta cu un raspuns?
Cum se numeste aceea planta din primul video de pe substrat care ii face ,, frizura ''

Ce fac cand ma plictisesc?

10% caut ceva de facut

90% ma plang ca nu am ce face

Ape limpezi cititorule

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: