[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Proiect acvariu tropical de 20l  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Am citit si eu topicul, arata foarte bine pentru un incepator si raspunsurile colegilor nostri sunt foarte pertinente. Voiam doar sa adaug (ca vad ca a aparut destul de des) Ca totusi 8 luni e o perioada lunga, deci ai timp sa incerci tot ce vrei - si daca ai putea sa ii tii la curent si pe verisori - ca sa stie despre ce e vorba cand le vine lor randul - ar fi ideal

Asteptam poze cu pestii. De asemenea, incalzitorul mi se pare urias pentru cei 20L pare a fi de 50W deci recomandat pentru acvarii de 60L. E posibil sa gasesti un Nano de 25W care nu e asa lung si ar putea sta in picioare si nu oblic.

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
Iulian-Sorin
Junior member
[Avatar]

IP:

E un incalzitor de 25w, dar nici eu nu inteleg de ce are dimensiunile astea. Imi ocupa spatiul intr-adevar, dar ma gandeam, in loc sa cumpar un altul (buget oarecum limitat), sa il montez pe peretele lateral din partea stanga si am spatiu si pt filtru. Ce parere aveti? Ar da randament? Si as lasa peretele din spate liber pt un perete din moss, nu ar fi grozav?
S-a inteles gresit. Verisorul meu are 27 de ani si stie generalitati despre acvariu, asadar nu las acvariu pe mana oricui (nici nu m-ar lasa inima), dar am sa il mai instruiesc oricum.
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

PS: Va multumesc pt aprecieri. Parca am prins mai mult curaj Chiar insemna mult pt mine sa primesc cuvinte de lauda si sa stiu ca cineva acolo apreceaza munca mea. Tin sa multumesc tuturor de pe acvariu.ro si nu numai. Ma straduiesc si eu cum pot si sper sa nu dezamagesc...

Regards,
JR
[Email] [Yahoo!]
Iulian-Sorin
Junior member
[Avatar]

IP:

Si aici cateva poze inainte de noul proiect (pe care o sa il incep saptamana viitoare)... Astept pareri, opinii s.a

image

image

image

image

image

image

image

image

Regards,
JR
[Email] [Yahoo!]
Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Pai avem si ce sa apreciem,un acvariu aerisit,populat cat trebuie,pus la punct.Pe langa asta,tu ne-ai ascultat sfaturile,gen moss-ul de pe piatra sau popularea doar cu masculi de Guppy.

Daca spui ca verisorul tau are 27 de ani,inseamna ca nu e greu sa-l instruiesti cu tot ce trebuie,iar sistemul CO2 e o alternativa mai buna,eu unul imi imaginam niste copii umbland cu o butelie plina cu CO2.

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
Iulian-Sorin
Junior member
[Avatar]

IP:

Acvariul este gata... O cioata tratata (fierta o ora cu sare si lasata 24 de ore inainte de introducerea in acvariu), un perete de moss in spatele acvariului, un sistem de CO2 pt acvarii mici (ca al meu), un test permanent de CO2 de la JBL, plante noi si piatra am spart-o in 3 bucati si le-am aranjat prin acvariu. Cu alte cuvinte o alta reamenajare al acvariului.
Vin si pozele....
O mica problema... Astazi am realizat ca este un nou locatar al acvariu... Un melc a aparut pe un perete al acvariului si culmea este viu. Dar nu stiu de unde este. Ce parere aveti? De unde a venit? O fi de la mancare? folosesc mancare naturala si na, poate s-o fi strecurat pe acolo. Zic si eu.
Astept pareri...
O seara frumoasa!!!

This message was edited 1 time. Last update was at 26/03/2013 00:28:19

Regards,
JR
[Email] [Yahoo!]
Adrian Ionut
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Mai curand melcul s-ar putea sa-l fi adus odata cu planetele. Poti sa-l descrii? E doar unul sau mai multi? Melcii sunt utili, dar pot deveni si o adevarata plaga dava sunt prea multi!

PS. Imi place acvariul tau. Primul meu acvariu n-a aratat asa... da erau alte vremuri. Keep the good work ;)

Cauta si vei gasi, intreaba si ti se va raspunde. (oarecum din Biblie)

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: