[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Substrat fertil cu DENNERLE  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
realmode
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Nici nu stiu daca sa rad sau sa plang.
Am decis sa merg pe un substrat mai putin MIZER (sa nu imi tulbure apa) si tot citind am descoperit produsele de la DENNERLE.

Intentionez sa achizitionez urmatoarele:
1. Dennerle deponit mix professional - 9.6 kg
2. Dennerle FB1 - 1 sau 2 plicuri

Ca si fertilizante am decis sa folosesc:
1. Trace mix plus
2. PPS Pro

... plus un sistem de CO2 cu ajutorul unui forumist.

Ce parere aveti? Este OK pentru plantele cu radacina? Mai este necesar si un al 3-lea strat de pietris peste produsele DENNERLE?

Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Peste Deponit trebuie sa pui nisip cu granulatia 1-2 mm, asa recomanda Dennerle si trebuie sa te conformezi . De asemenea iti recomand sa te conformezi sfaturilor lor in ceea ce priveste fertilizarea. Ai ales o firma de top in ceea ce priveste cresterea plantelor si produsele lor sint concepute astfel incit sa lucreze impreuna, sa se completeze. Intra putin pe site-ul lor si vezi ce schema se potriveste cu ceea ce doresti tu de la acvariu' tau.

Vrei un acvariu plantat luxuriant? Sau ceva mai putin plantat?

Poze: smilie ... Poze cu plante
realmode
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:Peste Deponit trebuie sa pui nisip cu granulatia 1-2 mm, asa recomanda Dennerle si trebuie sa te conformezi . De asemenea iti recomand sa te conformezi sfaturilor lor in ceea ce priveste fertilizarea. Ai ales o firma de top in ceea ce priveste cresterea plantelor si produsele lor sint concepute astfel incit sa lucreze impreuna, sa se completeze. Intra putin pe site-ul lor si vezi ce schema se potriveste cu ceea ce doresti tu de la acvariu' tau.

Vrei un acvariu plantat luxuriant? Sau ceva mai putin plantat?

Vreau un acvariu plantat, Olandez combinat cu putina roca necalcaroasa.
Acum sap pe site-ul lor. Nu inteleg daca este suficient acel mediu pentru dezvoltarea plantelor, eu tot cu TURBA(pamant) sunt in gand (ca si idee benefica pentru saracele plante).

Trebuie incalzitor pentru substrat sau nu este imperial necesar?
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

realmode wrote:Vreau un acvariu plantat, Olandez combinat cu putina roca necalcaroasa.
Acum sap pe site-ul lor. Nu inteleg daca este suficient acel mediu pentru dezvoltarea plantelor, eu tot cu TURBA(pamant) sunt in gand (ca si idee benefica pentru saracele plante).

Sapa pe site la ei si daca ai nelamuriri nu ezita sa intrebi .
Uita de turba si pamint, multi le-am folosit in vremurile de demult cind nu aveai alternativa ....... au prea multe dezavantaje.

realmode wrote:Trebuie incalzitor pentru substrat sau nu este imperial necesar?

Depinde da marimea pasiunii pentru plante si de generozitatea buzunarului. E bun, ajuta plantele, are multe avantaje. Citeste articulu' asta. , e foarte relevant si cred c-o sa te lamureasca asupra utilitatii incalzirii substratului.

Poze: smilie ... Poze cu plante
realmode
Membru de baza
[Avatar]

IP:

e foarte relevant si cred c-o sa te lamureasca asupra utilitatii incalzirii substratului.

Am "descoperit" utilitatea incalzitorului. Nu e vorba de suma investita, vreau doar un acvariu sanatos si elegant. Eu sunt de parere ca merita efortul, tocmai de aceea ma documentez intens. Cu teama ma gandesc la vremea cand o sa fiu tatic

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: