[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
AJUTOR Cumpar Suport sistem co2 (cutia de legaturi) si sonda dennerle evolution  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
serghey_fcs
Junior member

IP:

Fratilor ajutatima si pe mine. am achizitionat un sistem co2 dennerle evolution de curand insa nu am la el cutia aceea de legaturi la care se conecteaza sonda, controllerul si butelia si nu gasesc nicaieri si deasemenea as mai avea nevoie de sonda. va rog cine ma poate ajuta astept un raspuns.
Atasat aveti poza sistemului meu si piesele lipsa incercuite cu rosu.
Cine ma poate ajuta va rog pm, serghey_fcs pe mess sau 0740346617
Va multumesc
[Thumb - Dennerle CO2.jpg]

[Email]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Stai ca sunt incurcat

Evolution stiu ca erau controllerele de PH si nu setul CO2. Ceea ce e desenat acolo ca lipsa pare a fi parte din pH controller-ul Evolution (partea de detectie). Nu stiu daca trebuia sa-ti vina cu setul CO2, ci doar daca luai controller-ul. Sonda de asemenea, vine cu pH controller-ul, nu cu setul respectiv. A doua sonda nu e necesara ... ce este deasupra celor 3 linii verticale desenate este un bubble counter, te poti descurca si fara el fiindca vezi bulele in flipper.

Ce arati acolo e setul complet, cu butelie co2 flipper electrovalva si cabluri, dar si controller-ul de pH care ar controla electrovalva. Daca ai luat doar setul de CO2, nu vine si cu controller (acum depinde ce set ai luat).

Poti pune te rog o poza cu ce ai ?

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
serghey_fcs
Junior member

IP:

Ai dreptate piesele lipsa sunt din ph controller. am toate piesele din acel sistem in afara sondei si a cutiei acele negre din parte de jos in care se introduc dupa cum se vede si in imagine sonda, controllerul si electrovalva. sistemul lam luat second hand de la cineva si mia spus sami gasesc piesele astea 2 dar pana acum nimic
Deci sistemul (exact acela din imagine il am) e format din :
Butelie 2.4kg Co2 Dennerle
Reductor de presiune Dennerle evolution (2 manometre Reglaj fin)
electrovalva si valva antiretur
reactoe extern diy
ph controller
numarator bule
din pacate nu pot folosi controllerul fiindca nu am acea cutie pe care se conecteaza, la fel si sonda ca sami pot controla ph asa folosesc cam ineficient co2-ul
Multumesc

This message was edited 1 time. Last update was at 11/02/2013 17:05:54

[Email]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Din cate stiu, nu sunt disponibile asa direct pe piata - pe 'bucati' cum ar veni.

Cel mai bine ar fi sa dai un email aici: http://www.dennerle.eu/global/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=252&lang=en (daca nu se deschide corect, jos in dreapta ai Service / Support si apoi Contacts si apoi Sales (Germania de exemplu) si sa intrebi de replacement part ... vezi ce ti se spune. Eu n-am vazut nicaieri doar bucati, trebuie cerute separat de la producator ... (nu zic ca poate nu ai noroc).

Daca ai componenta numarul 8, ar trebui sa mearga sa pui direct in priza si sa stea ON, pana faci rost de restul partilor. (Level 2 din aceasta poza, unde merge cu un Timer daca vrei sa opresti noaptea, sau doar lasi in priza): http://www.dennerle.eu/global/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=146&Itemid=206&lang=en )

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
[WWW]
serghey_fcs
Junior member

IP:

asa am si facut, sta in priza cu un timer insa nu e lafel de eficientca si cu controller
oricum merci o sa incerc sa le dau un mail
stima
[Email]
serghey_fcs
Junior member

IP:

Vad ca exact piesele astea de care am eu nevoie nici nu sunt numerotate in schema lor, sar putea sa nam noroc sa le dea si separat
apropo ai idee ce tip de mufa tre sa aiba sonda ca sa se potriveasca la cutie, sami iau ceva universal nu neaparat dennerle, si sa raman doar cu cutia aia de legatura so iau de la ei
[Email]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Imi pare rau nu te pot ajuta, caci nu stiu ... Am sistemul acela mai simplu, Level 1 si nu stiu cum arata mufa ... Nu stiu daca ai dat multi bani doar pe panoul de control - dar poti incerca orice pH controller care vine cu priza de control (unde pui electrovalva) si sonda.
De asemenea, poti sa le explici pe poza ce ai avea nevoie - dar ei nu cred ca-ti raspund direct, trebuie sa suni la un distribuitor (pe pagina de contact am vazut ca te indeamna sa scrii doar daca esti reseller sau daca ai nelamuriri tehnice cu un produs). De distributie ii lasa pe altii ...

[WWW]
tutucj
Junior member

IP:

In poza daca este reala este mufa Bnc asa cum au majoritatea sondelor de ph de la orice firma ar fi ele
[Email]
Cristi25
Member
[Avatar]

IP:

Deci daca ai cumparat un DENNERLE pH Controller Evolution DeLuxe ar trebui sa arate cam asa.

image

Cel putin al meu asa arata cand l-am cumparat. Sonda merge schimbata daca se strica ca practic mufa aceea este universala.
Fara acea "cutie" nu ai cum sa folosesti acesti ph controller

This message was edited 1 time. Last update was at 11/02/2013 18:45:20

<-//-> Jurnal Discus 240 litri <-//->
<-//-> Jurnal Nano Shrimp Paradise <-//->
serghey_fcs
Junior member

IP:

merci baieti, leam dat un mail sa vad daca primesc vreun raspuns leam trimis exact poza ce am postato aici in care am incercuit piesele de care am nevoie si intradevar am vazut ca tre sa fi reseller ca sa iti trimita ceva, in fine, poate am noroc
Creative intradevar fara acea cutie nu am cum sa folosesc ph controllerul, am dat 400 lei pe tot sistemul fara acea cutie crezand ca va fi mai usor sa fac rost de ea.
Printre altele de acea cutie am eu nevoie Creative care e la tine in poza, mancatias sufletu tau fa si tu o fapta buna
In fine incerc sa gasesc o alta varianta de a cupla cele trei elemente( ph controller, sonda si electrovalva) cu ceva adaptoare chestii sa vad daca gasesc asa ceva
Multumiri si bafta baieti si Creative daca te lasa sufletu si nu folosesti controllerul ma ti minte cu "cutia"
[Email]
Cristi25
Member
[Avatar]

IP:

Controllerul il folosest stai linistit nu are rost sa speri la asa ceva
Daca ai noroc sa o poti cumpara ar fi bine iar de facut ceva DIY e cam greu.

Bafta.

serghey_fcs
Junior member

IP:

Merci oricum
[Email]
serghey_fcs
Junior member

IP:

Salutari
se pare ca cei de la dennerle nu ma pot ajuta cu "cutia" minune, deci ramane sa astept pana cineva se va satura sau nu va mai avea nevoie de ph controller
[Email]
tutucj
Junior member

IP:

Acea cutie se poate face osor daca te ajuta cineva cu un model sa vezi cum sunt facute legaturile in el,cumperi cele 3 mufe si rezolvi problema
[Email]
Cristi25
Member
[Avatar]

IP:

Nu este asa usor sa faci cutia. In ea se leaga aparatul digital, sonda si electrovalva. Sincer sa fiu este destul de mare si cred ca are cam multe electronice prin ea...
Greseala a fost a lui serghey_fcs ca a sarit repede sa cumpere ceva fara a se interesa inainte.

serghey_fcs
Junior member

IP:

Intradevar Creative are dreptate greseala e numai si numai a mea, am cumparat fara sa ma documentez in prealabil si acum imi cam rod unghiile
daca e cineva dispus sa ma ajute cu confectinarea acelei cutii vreun cunoscator electronist sau ma rog orice o fi el numa sa faca cutia minune raman dator
va multumesc
[Email]

Forum Index » Cumparari
Go to: