[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cum transport corect plantele?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
incepator
Member
[Avatar]

IP:

Buna seara tuturor, am si eu o intrebare, cum as pute transporta fara sa le distrug niste plante din Germania, luna viitoare trebuie sa dau o fuga pana in Germania si in cazul in care o sa gasesc ceva plante sa-mi placa, as dori sa le aduc acasa numai ca nu stiu cum sa le pregatesc, ambalez.. ma rog ati inteles idea. Va multumesc pentru sfaturi
stefanp
Moderator

IP:

Mergi cu masina? Cat dureaza transportul?
Banuiesc ca nu mai mult de 2-3 zile.

In cazul asta ambaleaza-le intr-o punga, unde stropesti un pic cu apa si eventual pune un servetel umezit binisor. Punga evident inchisa etans. Si eventual pusa in alta punga pentru rezistenta (poate chiar intr-o cutie).

Sa o protejezi de inghet. Desi in masina nu cred ca va fi o problema.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
ovidius
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut.Cel mai sigur ar fi sa cumperi o cutie din polistiren, gasesti la Metro de exemplu,iar in cutie pui plantele in foi de ziar umede si poti merge linistit cale lunga.Dar sa nu uiti, sa tii ziarele umede tot drumul! Asa le primesc si cei de la pet shop.Bafta.
incepator
Member
[Avatar]

IP:

Multumesc pentru sfaturi, asa o sa fac, drumul nu va dura mai mult de 20 de ore. Inca odata multumesc, si ape limezi.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: