[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Surse vietuitoare sanatoase  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Magnetar
Junior member

IP:

Salut

Va rog sa-mi recomandati surse de incredere de pesti ,melci ,creveti (animale sanatoase ,aclimatizate etc) in Bucuresti
Poate cream o lista cu petshopuri si crescatori la care se poate apela cu incredere.
Multe surse pe care le cunosteam sau le-am gasit pe forumuri au disparut .Oricum o baza de date actualizata ar fi utila pentru multi incepatori.
tehrez
Member
[Avatar]

IP:

Coralis Tricodava mi se pare o sursa de incredere mai mare dintre toate pet-shop-urile din Bucuresti vizitate (Coralis Tricodava, Coralis Piata Moghioros, Coralis Piata Gorjului, Hornbach, Maxi-Pet Militari, Petshop AFI, Petshop Baneasa Center).

La Reef n-am ajuns inca.

This message was edited 1 time. Last update was at 06/01/2013 18:06:46

Sa auzim numai de bine!
daniel12
Senior member
[Avatar]

IP:

Inca nu ti-ai trecut locatia la profil.

Prezinta-te la rubrica "Despre noi" daca nu ai facut-o deja si completeaza-ti locatia la profil.

In afara de Coralis eu nu stiu vanzatori de vietati mai capabili in Bucuresti.

Hornbach nu au oameni pregatiti si suprapopuleaza acvariile fara o intretinere corespunzatoare.

Restul din mall-uri sunt mai praf ca cei din HB. In MaxiPet le faceam curs rapid despre anumite plante.

Ca idee, cumpara de la magazinele unde vanzatorii au acvarii proprii. In MaxiPet Militari stiu un baiat care are si acvariu marin si stie despre ce vorbeste.

Alte reguli dupa care sa te ghidezi:

1) Nu cumpara vietati proaspat aduse. Intreaba inainte sa cumperi cand au fost aduse. HB nu face stoc mare la unii pesti. Si cand ii aduc sunt capiati de la transport.

2) Nu cumpara niciodata ultimele vietati din stoc.

3) Nu cumpara nevertebrate in afara de cele recunoscute ca fiind foarte rezistente.

4) Nu cumpara pesti vopsiti, diformi sau cu variatii genetice ciudate. Multi sunt creati prin accelerarea mutatiilor genetice in conditii artificiale. Expusi la raze X sau UV. Promovezi un comportament inuman si imoral cumparand astfel de vietati.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: