[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cumpar sau inchiriez acvariu  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
kretzoo_alecs
Junior member

IP:

Am o pereche de gourami care fac prostioare si pe care vreau sa ii inmultesc si am nevoie de acvariul matrimonial pentru ei! Ma intereseaza chiar orice fel de acvariu,indiferent de starea lui!
[Yahoo!]
irukandji
Junior member
[Avatar]

IP:

Daca ai urgenta maxima si nu gasesti acvariu, un bidon de 10 litrii de apa cred ca te-ar putea salva sau "cel mai ieftin acvariu" pentru care n-am cerut nimanui drepturi de autor... Cumperi 2 metrii de folie de plastic pentru sere (stii tu, chestiile alea in care cresc castravetii si rosiile) pe care le intinzi in 2-3 straturi intr-o lada de lemn / pal, bati cuie in folie ca sao fixezi, sus, pe marginile cutiei.. si ai acvariu! Crede-ma, am tinut mai bine de jumatate de an in functiune un "acvariu" din acesta de peste 240 de litrii!!!! N-am poza pe laptop dar daca regasesc poza pe hardurile vechi , o postez sa te sochez... E simplu, ieftin si eficace!

capac_acvaru@yahoo.com

Noi, Mihai Viteazu, Domn al Tarii Romanesti...
[Email] [Yahoo!]
kretzoo_alecs
Junior member

IP:

la bidonul de 10 litrii ma gandesc si eu, doar ca nu stiu cum sa ii bag si apoi sa ii scot de acolo, ca daca il tai din partea de sus, mai raman undeca la 7 litrii de apa in bidon si cred ca or sa innebuneasca gouramii, dar probabil ca daca voi pune o planta de valisneria americana in bidon atunci ar avea si de ce sa se ancoreze ciobul si sa fuga putin femela si daca.

Deseara poate pun femela in sticla sa vad cat de tare dispera! daca iese ceva te anunt

in ceea ce priveste al doilea tip de acvariu prezentat... chiar as vrea sa vad poze cu asa ceva, dar nu am tupeu sa incerc, desi poate fii super viabila solutia.

ce mai caut de dragul improvizatiilor este un butoi de apa de 20 litrii cum se pune la aparatele de apa. ala ar putea fii excelent pentru asa ceva, plasticul gros filtrand bine lumina naturala (cred eu)

Mersi de sfaturi!
[Yahoo!]
takawachinchila
Member
[Avatar]

IP:

Am eu un nano de vanzare, daca esti interesat, da o sarma la 0721269811.

cand vrei plantele pe care le doneaza cineva, tu esti cel ce trebuie sa isi miste c***'!
kretzoo_alecs
Junior member

IP:

de cati itrii litrii si ce scor???

mi-am gasit aici in cj ceva - nu foarte fain, a cost 6 lei acvariul(ceva mosneag care vinde tot felul de vechituri), dar ma mai intereseaza pentru o incercare de nano cu creveti
[Yahoo!]
takawachinchila
Member
[Avatar]

IP:

17x30x36cm. plus capac home made, fundal si termometru lipit. scuze, acu am vzt ca esti din CJ.

cand vrei plantele pe care le doneaza cineva, tu esti cel ce trebuie sa isi miste c***'!
kretzoo_alecs
Junior member

IP:

L-am vazut pe alt forum, e fain... oare ar putea ajunge in cuj cu bine???

O zi buna!

This message was edited 1 time. Last update was at 09/01/2013 16:00:25

[Yahoo!]

Forum Index » Cumparari
Go to: