Dupa cum spune si titlul vand sau schimb un acvariu :
Lungime: 86cm
Latime: 40cm
Inaltime: 50cm
Sticla: 8mm (o intaritura pe lungime) si fund dublu de 8 mm
Capac: PAL lemn negru, autocolant oglinda in tot interiorul, deschidere pentru intretinere
Tuburi: 4x Osram (nu stiu exact tipul, la cerere le caut si le comunic tipul)
Balast: Phillips 4x18W
Termometru digital Coralife ESUReptile
sump 40x 40x35 + overflow ppr
Filtru canistra home made, cu pompa de 1200l\h fara medii filtrante( volum cca 8 litri este din teava de 110)
acvariu pt. puiet cca 30l (impreuna cu un filtru cu burete si 1 termometru, si un incalzitor antic de 25 w dar nu stiu daca mai functioneaza, incalzitorul este homemade)
pietre de decor si piestris si nisip de rau pt. substrat, 1 cioata mare netratata de rachita(salcie)
1 pompa aer cu 2 iesiri cu debit de aer reglabil si cu piatra poroasa
cca 5m de furtun de silicon
pad polistiren la dimensiunea acvariului,
diferite termometre pt. acvaristica, mincioc si ce accesorii mai am prin casa
Mentionez ca in urma unui "mic" accident cu un acvariu de 300 l ma vad nevoit sa renunt la acest hobby(detalii celui interesat de tranzactie), acvariul nu prezinta urme de uzura evidente, bonus dau si autocolant negru, pt. a se cola lateralele sau alte mici defecte vizuale
pot asiguar transport in judetele iasi, botosani, suceava, neamt, bacau, vaslui, doritorii trebuie sa ma contacteze sa vedem cum facem cu transportul, in aceasta perioada colegii din vanzari sunt aglomerati dar gasim o solutie, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT, NU CER BANI pe transport
La vanzare pretul pachetului este de 300 ron negociabil, accept schimburi cu electronice, sau animale, astept oferte pe PM sau la id mess:andrei_any pt schimburi cat si pentru poze daca este nevoie, Craciun Fericit La TOTI!!!!!
|