[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Filtru  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
traceur_valy
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutari...As dorii sa imi spune-ti si mie daca este convenabil sa imi confectionez un filtru extern. Acvariul are circa 60 l fara pietris ,fara plante momentan. Ma gandesc ca filtreaza apa mai bine. Si algele se fac numai din cauza excesului de lumina? pentru ca am mare probleme cu algele.
[Yahoo!]
Adrian Ionut
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Esti destul de zgarcit cu informatiile despre acvariul tau si intretinerea pe care o faci si la fel o sa fim si noi cu soutiile/ideile de remediere a problemei.

Cauta si vei gasi, intreaba si ti se va raspunde. (oarecum din Biblie)
Cristi25
Member
[Avatar]

IP:

daca ai acvariu de 60l poti merge si pe un filtru intern care poate sa isi faca treaba si costrurile nu sunt mari !

<-//-> Jurnal Discus 240 litri <-//->
<-//-> Jurnal Nano Shrimp Paradise <-//->
stefanp
Moderator

IP:

Un filtru extern este NET SUPERIOR unui filtru intern. Din toate punctele de vedere.
Raspunsul la intrebarea ta este deci, da. Daca insa vrei sa-l confectionezi tu, sa ai grija la etanseizare.

Poate mai bine te intrepti catre un filtru SH (second-hand). Sunt baieti care vand pe forumuri la preturi bune.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
daniel12
Senior member
[Avatar]

IP:

Recomandat fiind o canistra cu un debit de 10 ori cat volumul acvariului. Recte un Tetra EX600-700, JBL e700 sau echivalente.

E bataia de cap prea mare ca sa-ti faci un filtru extern bricolat mai ales ca diferenta de pret intre o pompa si filtrul intreg e mica daca luam in considerare un filtru extern SH cum a zis Stefan.
traceur_valy
Junior member
[Avatar]

IP:

am inteles cred ca o sa optez spre un filtru extern sh ,multumesc pentru raspunsuri
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: