[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Sallut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
mihaibaciu
Member
[Avatar]

IP:

Salut..asa cum am zis,vreau sa postez aici pe site un proiect frumos dus la bun sfarsit de unchiul meu si cu mn.
Sa incepem...am inceput cam acu 3-4 luni.am cumparat sticla dupa dimensiunile 130 cm lungime x 50 cm latime x 60 cm inaltime.sticla fiind groasa de 1 cm
Am facut niste calcule pe net si neam interesat daca trebuiesc sau nu intarituri la colturi,si in cele din urma iam facut o rama din cornier de fier forjat,frumos vopsit in negru,sudata iar deasupra iam pus si acolo niste intarituri de pe o parte pe alta tot din cornier desta pentru siguranta..am uitat sa precizez ca inainte de a lipi cornierul pe sticla am lasat acvariul la uscat cam 2 sapt[deajuns cred eu,mai ales ca era si cald afara]....iar acum 3 sapt dupa ce am facut suportul pentru acvariu,e o piesa de mobilier intarita cu cadru de fier[rezista fara probleme]lam bagat in casa...am aranjat intr-o duminica decoru prin el..si am pus apa.Filtru are capacitatea de 1000l\h marca nu o stiu acum...ca am fost pe acolo da am uitat si o pun maine...filtru mai are si un led cu raze ultraviolete cik pentru impiedicarea cresteri bacteriilor pe geam...acvariul are 390l volum...
Vegetatia:este artificiala...mai are si o pompa de aer mica,...dar eficienta..face o perdea de aer in spate
Pesti:are 6 scalari maturi si mai cumpara pe parcurs
iluminare:are un singur neon 20 w deocamdata pana facem capacu,,,deocamdata nu am reusit..
Incalzire nu are..pentru ca el tine acvariu in living unde are constant 26 grade C
poze o sa pun maine sau duminica...ca tre sa sa le fac intai si dupa sa le descarc in pc...cam asta e cu asta...daca va mai intereseaza cv imi spuneti si io va raspund aici pe forum.
Salut

Forum Index » Despre noi
Go to: