[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
boala ?  XML
Forum Index » Characidae
Author Message
Adi D
Junior member

IP:

intr-un acvariu de 60 l in care plantele sunt actorii principali, am si 10-12 neoni. Pe unii ii am chiar de 2,5 - 3 ani. de curand am observat la 2 neoni probabil cei mai batrani (nu stiu exact) faptul ca ochii nu sunt negrii complet ci prezinta in partea centrala o pata minuscula de culoare gri inchis. intrebarea este oare si la pesti poate aparea cataracta ?
vyrussu
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu stiu daca cataracta e (nu ma pricep la boli in general), dar am vazut odata un Pangasius care a fost folosit la filmari, iar din cauza la lumina prea puternica (de la reflectoare si alte chestii pe acolo) avea ambii ochi albiti. Cel care detinea pestele spunea ca acuma pestele este cam "orb".
Deci se poate ca lumina in exces sa provoace o asemenea boala.

"Compasiunea faţă de animale e intim legată cu bunătatea caracterului şi se poate afirma cu siguranţă că cel crud faţă de animale nu poate fi un om bun."
Arthur Schopenhauer
[Email] [Yahoo!]
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Pentru Pangasius cred k e bun Ocuvit , din pacate e vreo 50 de lei.

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist

Forum Index » Characidae
Go to: