[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Botia + Pomaceea?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Mordax
Member
[Avatar]

IP:

Am citit pe net ca Botia sunt mari mancatori de melci si, fiind posesor de asa ceva, am si incercat. Dupa doua saptamani m-au scapat de melcii aia mici, maronii.

Intrebarea mea este: daca pun Pomaceea (melci din aia mari, galbeni), ii vor ataca sau musca? Ideea e ca am niste Pomaceea intr-un acvariu, cam de aceeasi dimensiune cu Botia si nu stiu daca sa-i mut impreuna. Mai are cineva combinatia asta?

Thanks!
buzunar
Junior member
[Avatar]

IP:

Din cate stiu eu Botia mananca oua de melc nu melci(poate doar melci din aia mici de tot pana intr-un mm) si asa te scapa de ei.
Eu am un Botia clovn, ii mai "miroase" din cand in cand dar nu se da la ei, nici macar la aia rosii (maro).
paulc
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Eu am renuntat la botia ca mi-au mincat toti melcii pomacea, si pe cei rosii, iar din aia de substrat au ramas putini.
Partea naspa e ca de cind i-am dat, s-au inmultit aia de substrat de numa numa...

Atentie la neatentie...
[Yahoo!]
Mordax
Member
[Avatar]

IP:

Am pus pana la urma un Pomaceea de proba si am vazut ca a supravietuit cu succes. Apoi i-am adaugat si pe ceilalti. Botia nici macar nu-i baga in seama, desi m-au scapat cu succes de melcii aia mici, maronii din celalalt acvariu.

Cred ca pana la urma depinde de la om la om. (sau de la peste la peste)

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: