[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Urgent  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Sorin3030
Member

IP:

Am gris in acvariu si am impresia ca l-am detectat prea tarziu.Am 2 cory,2 ancistrusi si 2 ciclide mari.Nu par afectate decat ciclidele,adica un delfin albastru si o zebra rosie,ambii maturi.Dar ei saracii sunt praf,plini de puncte,de 3 zile.Am pus easy life spot...ceva, care se spune ca e foarte buna.Nu vreau sa pun sare in acvariu ca sa nu omor cory.Ma chinui sa ridic temperatura,am vazut ca incalzitorul n-a facut fatza,am mai luat unul,si usor usor am reusit sa ajung la 28...pana la 30 mai dureaza se pare.Dar cred ca nu e destul,cei doi sunt tot mai rau,asa ca urmeaza intrebarea: Deseara fac schimb de apa din nou si vreau cu ocazia asta sa le fac o baie de sare in 20 de litri.Cata sare pun si cat timp trebuie sa-i tin acolo,avand in vedere ca nu am decat o singura pompa de aer,care trebuie sa stea in acvariu?

This message was edited 2 times. Last update was at 19/10/2012 12:55:14

Sorin3030
Member

IP:

Am luat un acvariu "spital" de 20 de litri,am bagat apa din acvariu,pompa de aer,incalzitor pana la 30 de grade si easylife anti-spot...Aseara a murit delfinul,era plin de puncte albe.Zebra in continuare nu mananca nimic,e a 4-a zi...nu stiu ce o sa o omoare,foamea sau boala Am bagat si ancistrusii in "spital",dar ei par sa nu aiba nici un fel de urme vizibile,singura problema si la ei este ca nu mananca.Ramane de vazut cine scapa.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Daca poti scoate din acvariu' mare pestii sensibili la sare fa acolo tratamentu', poti pune 5 grame de sare/litru, cichlidaele n-au probleme..

Poze: smilie ... Poze cu plante
xr1140
Member
[Avatar]

IP:

sare fara iod, nu ? pe unde se mai gaseste asa ceva ?
[WWW]
anykin
Junior member
[Avatar]

IP:

sarea mare pt muraturi este fara iod, vezi ca se gaseste si sare gunjoasa pt muraturi , dar sa ai grija ca si acolo sunt mai multe sortimente.....cel mai bine citesti pe ambalaj si vezi tu ce ci cum.....

I`m your father...
[Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: