[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
scuze....ma ajutati?  XML
Forum Index » Anabantidae
Author Message
greierul
Unripe member

IP:

am si eu o pereche de betta de vreo luna de zile....i.am luat pe amandoi de pui si vreau sa stiu daca i-am pus impreuna dintotdeauna intr-un acvariu se mai inmultesc?
acvariu are plante nu plutitoare dar are......e incalzit la 27 de grade constant e iluminat....ii hranesc cu puricei cu fulgi.......si cu carne de vita asa am auzit ca e buna......
daca poate cineva sa-mi dea si mie niste informatii niste sfaturi orice......ma interesa in cat timp ar ajunge ei la maturitate....mulrumesc anticipat!!!
kzr66
Junior member

IP:

Fiind inca tineri ii poti lasa impreuna , nu e nici o problema , pe cand vor creste , sigur te vei documenta , ce ai de facut , chiar si pe acest forum , la sectiunea dedicata .

This message was edited 1 time. Last update was at 25/09/2012 22:53:52

Investesc numai in familie si ajut prietenii , daca pot , cumpar numai marfuri de-ale noastre , daca sunt ...
[Email]
kzr66
Junior member

IP:

Treci pe la sectiunea "incepatori" & "regulament" si prezintate apoi si noua .

Investesc numai in familie si ajut prietenii , daca pot , cumpar numai marfuri de-ale noastre , daca sunt ...
[Email]

Forum Index » Anabantidae
Go to: