[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
problema molly negru  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
DannySID
Junior member

IP:

salut, am cumparat azi 2 molly din aia negri, dar am observat ca pe unele parti ale corpului nu mai sunt negri, se vad solzii ca la carasi, nu stiu cum sa explic exact, e ca si cum s-au decolorat...ce e de facut?

This message was edited 1 time. Last update was at 10/09/2012 17:07:12

[Yahoo!]
DannySID
Junior member

IP:

m-am uiat mai atent la ei si am constatat ca mai au o problema...stau ceva timp la suprafata apoi innoata putin, se baga pe langa filtru, sta pe langa furtunul de unde iese co2, si elimina excremente alb ca un fir de ata...mai un pui de betta si un hoplo care nu au nimic, credeti ca as avea ceva in apa? de ciclat e facuta ciclarea(sper) ca a stat mai mult de 2 saptamani timp in care am schimbat apa o data la 2-3 zile, si am put putina mancare in apa si stau si mult timp pe substrat, asa sta molly? va rog sa scuzati daca sunt intrebari stupide, dar nu am avut ocazia sa vad prea multe acvarii si nu prea stiu comportamentul pestilor
[Yahoo!]
alexacv
Member
[Avatar]

IP:

Salut, nu e un comportament normal pentru molly, ei sunt jucausi, inoata mult.
Exista si molly "dalmatieni" colorati negru cu putin alb sau invers: http://0.tqn.com/w/experts/Freshwater-Aquarium-3216/2008/12/2-Dalmation-Mollies.jpg
Faptul ca excrementele sunt transparente indica o boala intestianala care poate trece singura sau e nevoie de tratament.
Incearca sa diagnostichezi boala dupa imaginile si informatiile de aici: http://www.jbl.de/en/online-hospital
Succes.
DannySID
Junior member

IP:

se pare ca nici nu mananca, ia in gura o mesteca si apoi o scuipa, le dau niste fulgi si granule, oare sa nu le placa?
[Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: