[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Neoni disparuti!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
georgian.costache
Junior member

IP:

Salut!

Am un acvariu de 54 l si era populat cu: 4 cory, 7 neoni si 3 pomaceea. De vreo luna de zile mi-au disparut treptat, neonii. Acum am ramas doar cu 2 exemplare. Care este cauza?

PS: Am cautat in filtru si nu sunt acolo...

Va multumesc!

This message was edited 1 time. Last update was at 20/08/2012 21:30:33

koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Cu siguranta ca, din cauza caldurilor de peste vara, au murit (neonii nu prea rezista la temperaturi de 30 grade)... iar melcii Pomacea s-au ocupat de cadavrele lor.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Alexandru Bazavan
Senior member
[Avatar]

IP:

Confirm cele spuse de koala.Si eu am pierdut vreo 4 neoni vara asta.Este foarte greu de tinut sub control temperatura pe timp de vara,mai ales daca ai neone puternice pentru plante.

Comentariu in acvariu
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/18880.page
Betta:o noua pasiune
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/23023.page
Un nou proiect: 30 de metri cubi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/24920.page

[Email] [Yahoo!] [MSN]
georgian.costache
Junior member

IP:

Am inteles. Intr-adevar temperatura a fost destul de ridicata vara asta, in acvariu.

Va multumesc.
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu am avut si 31 de grade in acvariu vara asta. Am pierdut o gramada de tetra, in special terneti si in mod ciudat 3 pomaceea (am gasit cochiliile goale).
Legat de disparitia pestilor, confirm si eu ca am gasit la un moment dat doar un schelet (aboslut nimic pe oasele alea) si un peste tot tragea de el.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
adyyy
Junior member
[Avatar]

IP:

este total adevarat orice exista in acvariu fara viata plante,pesti,etc melci pomaceea savureaza de fapt acesta si este rolul lor,de a scapa de resturi de mancare,etc deoarece temperaturile din aceasta vara au fost destul de mari si majoritatea abia am reusit sa ne mentinem temperaturile in acvariu neam asumat riscurile,eu spre exemplu am pierdut 26 de gupi si 10 neoni asta pana am instalat un sistem de racire dar asta este mergem inainte nu. numai bine tuturor si ape limpezi
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: