[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
DannySID
Junior member

IP:

Salutare, ma numesc Ionut Daniel am 20 de ani si sunt din Munteni, jud Galati. Nu am inca experienta in acvaristica dar sper sa capat din ce in ce mai mult, mai ales ca imi plac foarte mult pestii (<- pescar amator ). Acvariul pe care il detin e Jewel Aquarium Koral 60, ce contine filtrul, incalzitorul si capacul cu lampa din dotare. Deocamdata e la stadiul de ciclare si plantele inca le astept deci pozele cam nu isi au rostul. O sa pun cand am ce arata macar putin
[Yahoo!]
Pretorians
Membru de baza

IP:

si te asteptam cu poze
SunshIne
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!

Nimic nu e intamplator!
[Yahoo!]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit!

Nu subestima niciodata importanta pozelor. Se pot intampla atat de multe inclusiv intr-un acvariu aproape gol

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
DannySID
Junior member

IP:

Uite si poze, scuzati calitatea pozelor, e lumina afara si e facuta cu tel

image

image

Cum am zis e aproape gol inca astept plantele sa-mi vina. Am si cateva probleme, prima e filtrul care provoaca agitatie cam mare in apa si imi misca plantele alea,l-am mutat sa bata in geam dar o sa-l mut in partea din spate cand o sa-mi vina celelalte plante. a doua e apa galbena care e de la taninul de la cioata, chiar daca am tinuto in apa vreo 2 saptamani dar am inteles ca nu dauneaza, si ultima e chestia de deasupra apei care pare a fi praf si mirosul de balta pe care o are apa...
[Yahoo!]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Si am avut dreptate si de data asta Noroc cu pozele.

In primul rand un acvariu nu se pune in geam. Daca il pui in geam o sa se inverzeasca toata apa si nu ai ce sa ii faci.

In al 2-lea rand craniul ala il scoti si il arunci. Dincolo de faptul ca un acvariu trebuie sa fie un colt de natura si numai de natura, craniul e de mare prost gust.

Pe latura din spate e bine sa ai un autocolant de culoare uni. Efectul si vizibilitatea in acvariu vor fi mult mai placute.

La suprafata ai biofilm, dispare in cateva saptamani de la ciclare. Uneori poate sa tina si 3 luni. Exista metode de controlare a lui, dar e bine sa dispara pe cale naturala.

Pietrisul de unde il ai? L-ai spalat inainte sa il pui in acvariu. E posibil sa fie de aici mirosul de balta. Altfel si asta trece intr-un acvariu sanatos, in timp.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
DannySID
Junior member

IP:

Nu e pus acvariul langa geam daca la asta te referi, geamul e pe in alta parte si nu bate soarele direct in camera, iar pietrisul e luat de pe net filtus cuart scria pe punga aia si l-am spalat in 4-5 ape, pana nu a mai iesit nimic din el. Eu ma gandeam sa nu fie de la fertilizantul ala pus dedesupt, e aquabasis plus. oricum daca dispare in timp e ok. Si cum am zis si in postul meu de mai sus, ce ma deranjeaza cel mai mult e filtrul care agita apa cam tare si plantele nu mai stau drepte. Ma gandeam sa-l pun in spate sa bata in geam si sa pun plante langa el sa nu se vada...o sa vad cand imi vin plantele.

PS: craniul e pus de umplutura il scot cand imi vin plantele
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: