[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare, ma bucur sa ma aflu printre voi  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
DumitriuMinel
Junior member

IP:

Numele meu este Dumitriu Minel, sunt din Timisoara si am 26 ani.
Pana in prezent am avut 2 acvarii mici, unul prin clasa a 6-a de 15L si unul prin clasa a 10-a de 70L. Nici unul din cele doua acvarii nu au avut plante naturale.
M-am hotarat sa amenajez un acvariu de 180L, pe care sa il plantez cu plante naturale.
Am achizitonat acvariul ( EHEIM AQUATICS 180L ) care a venit cu doua neoane T5 Cool Day Light de 39W fiecare. Am mai achizitionat un filtru extern ( Tetratec EX700 ), un aparat de oxigen ( Tetratec APS 300 )si un incalzitor (Tetratec HT150 ).
Pe langa partea Hardware am mai achizitonat 10L JBL AqaBasis, 20Kg pietris granulatie 1-2mm, vre-o 2 cioate si ceva pietre de rau.
Restul urmeaza ....
Intentia mea este de a amenaja un acvariu plantat cu plante easy pentru inceput, iar ca populatie de pesti : 6 - 8 scalari, 25-30 neoni rosii si 4 sanitari ( inca nu stiu de care ).
Cu ajutorul vostru sper sa reusesc sa realizes ce mi-am propus.
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit pe forum. Acum ar fi bine sa deschizi un topic la coltul incepatorului unde faci acolo un fel de jurnal. Pentru inceput, parerea mea, este ca vrei cam multi scalari in acvariu, o sa-l suprapopulezi si vei avea probleme, dar detaliile mai tarziu. Din cei 180 o sa-ti mai ramna cam 140, zic eu, deci doar cu neonii si cu sanitarii ai acoperit volumul de apa.
[ICQ]
DumitriuMinel
Junior member

IP:

Am deschis un topic la coltul incepatorului asa cum m-ai indrumat.
Eventual daca vrei sa arunci o privire si sa ma ajuti cu ceva sfaturi.

Merci.
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit!

This message was edited 1 time. Last update was at 16/08/2012 14:37:05

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
SunshIne
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!

Nimic nu e intamplator!
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: