Numele meu este Robert si nu sammy

, am 25 de ani,sunt din Bucuresti si sunt un impatimit al acvaristicii de aproximativ 9 ani. Am detinut pe parcurs foarte multe specii de pesti, incepand cu clasicii vivipari (xifo, guppy etc ) pana la welse. Nu am reusit pana acum sa-mi fac un acvariu de ciclide si visul meu, din pacate, nici unul marin! In rest am cam acoperit tot ce se poate gasi pe la noi prin tara. Punctul culminant l-am atins acum vreo 3 ani cu un rastel de 10 acvarii cu un volum total in jurul la 600 de litri, o perioada in care microbul devenise cu adevarat patologic

Din nefericire, datorita lipsei de timp incetul cu incetul am fost nevoit sa renunt pana la ultimul, si spre rusinea mea am ajuns pe acest forum tot pentru a renunta la cateva articole de acvaristica dintr-un ultim proiect pe care nu am reusit sa-l mai duc la capat din aceeasi lipsa de timp

Astept mustrarile voastre dragi colegi acvaristi si promit ca in scurt timp ma voi reapuca la fel de acut, caci parca orice casa pare stinghera fara un colt de natura! Toate cele bune!