[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut tuturor  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
sammythesalmon
Unripe member
[Avatar]

IP:

Numele meu este Robert si nu sammy , am 25 de ani,sunt din Bucuresti si sunt un impatimit al acvaristicii de aproximativ 9 ani. Am detinut pe parcurs foarte multe specii de pesti, incepand cu clasicii vivipari (xifo, guppy etc ) pana la welse. Nu am reusit pana acum sa-mi fac un acvariu de ciclide si visul meu, din pacate, nici unul marin! In rest am cam acoperit tot ce se poate gasi pe la noi prin tara. Punctul culminant l-am atins acum vreo 3 ani cu un rastel de 10 acvarii cu un volum total in jurul la 600 de litri, o perioada in care microbul devenise cu adevarat patologic Din nefericire, datorita lipsei de timp incetul cu incetul am fost nevoit sa renunt pana la ultimul, si spre rusinea mea am ajuns pe acest forum tot pentru a renunta la cateva articole de acvaristica dintr-un ultim proiect pe care nu am reusit sa-l mai duc la capat din aceeasi lipsa de timp Astept mustrarile voastre dragi colegi acvaristi si promit ca in scurt timp ma voi reapuca la fel de acut, caci parca orice casa pare stinghera fara un colt de natura! Toate cele bune!
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit!

Nu cred ca e rau ca ai preferat sa le dai decat sa le lasi in paragina cu pesti chinuiti. In plus fiecare nou inceput este o experienta foarte placuta.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Pretorians
Membru de baza

IP:

Salut-

Bine ai venit
SunshIne
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!

Nimic nu e intamplator!
[Yahoo!]
Technics
Member

IP:

Bine ai venit.
Sa inteleg ca urmatorul proiect o sa fie cu ciclide?

Forum Index » Despre noi
Go to: