[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutari din masivul Rarau...  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
anykin
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare colegi acvaristi, ma numesc Forminte Andrei Ionut, am 29 de ani si sunt din Campulung Moldovenesc, judetul Suceava, sunt bolnav incurabil de acvaristica de prin 2000 dar am reusit sa ma tratez cu un acvariu de 250 de litri homemade.Acesta este populat cu ciclide africane, cca 12 specimene, 1 ancistrus ramas dintr-un setup mai vechi impreuna cu inca un peste ce nu ii cunosc specia...Filtrarea este asigurata de un filtru extern confetionat de mine, cu debit de cca 900l/h, impreuna cu un filtru intern hailea pt acvarii de minim 200 de litri, capacul este tot homemade facut dintr-un plastic mai grosut, cca 1 cm, dotat numai cu un neon, nefiind plantat acvariul nu necesita iluminare sofisticata, standul pe care sta acvariul este din pal de 18mm cu schelet de lemn (planuri gasite pe net la acvarii asemanatoare) incalzirea apei este asigurata de un incalzitor noname de 150w, mai am de lucru la acvariu (standul este nevopsit, capacul este alb, trebuie sa il colez la culoare inca nu m-am hotarat, si trebuie sa ii imbunatatesc filtrarea, cu un filtru extern profesional), cam atat despre mine momentan...cand o sa reusesc sa schimb filtrul extern voi incepe un jurnal cu acvariul meu....pana atunci ape limpezi si cat mai putine pene de curent

I`m your father...
[Yahoo!]
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Salut si bine ai venit pe forum.
[ICQ]
Technics
Member

IP:

Bine ai venit.
Se pare ca si voi aveti aceasi problema cu penele de curent
Alexandru25
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit ceva poze cu al tau acvariu

http://acvablog2012.eublog.ro/
[WWW] aim icon
anykin
Junior member
[Avatar]

IP:

poze momentan nu am cu ce sa fac am atasat un filmulet de cateva sec facut cu mobilul....
 Filename Videoclip0038.mp4 [Disk] Download
 Description my setup
 Filesize 1289 Kbytes
 Downloaded:  18 time(s)

I`m your father...
[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: