[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Informatii despre pompa de aer compatibila  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
smenaruyo
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc pentru linkuri, pentru moment ma intereseaza doar materialele folosite pentru filtrare si ordinea in care sunt aranjate pe care leas putea folosi pentru un mic upgrade la un filtru dinasta jucarica pentru 15 l ai mei.
BOYU cascada de 200l/h

Va multumesc tuturor membrilor forumului pentru informatii, rabdare si intelegere.
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Black wrote:un homemade intern bun (calitativ cat si estetic) cu instructiuni aici http://www.aquarium.ro/e107_plugins/content/content.php?content.247

intentia ta e laudabila de a-l ajuta, dar practica lasa de dorit. Internul pe care i l-ai aratat nu e pentru dimensiunea acvariului pe care il are. Daca incerci sa il faci la cote minimizate, unde mai bagi pestii? Nici nu mai vorbim de mana de lucru, costul si cautatul materialelor

daca ai loc in acvariu ia un eheim 2006( 60-65ron) sau mai bine un 2008( 70-75ron) care poate aera apa si nu mai cumperi pompa de aer. Cu 2008 ai impuscat 2 iepuri. Eheim e o firma care merita toata lauda. Mai sunt si alte variante decat ti-am spus eu. Filtrul extern cascada e un fel de caca-maca, care nici nu merita luat in discutie( ideea e buna, dar practica e proasta)

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
smenaruyo
Junior member
[Avatar]

IP:

Pentru moment am facut comanda de un Tetratec aps 300, filtrul era prea mare pentru acvariul meu asa ca o sal iau odata cu acvariul cel mare

Va multumesc tuturor membrilor forumului pentru informatii, rabdare si intelegere.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: