[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Molly gravida...  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Bugsy05
Junior member
[Avatar]

IP:

Va salut...Am in acvariu 1 molly mascul,1 molly femela si 1 molly balon femela.Acu vreo 10 zile am observat ca masculul a inceput sa le caute pe ambele femele pe la ¨supapa¨ de jos...Pe femela de molly a tot cautat-o si intr-un final a inceput sa o injecteze...s-a tot impins in ea 2 zile la rand si acum cred ca e gravida pt ca i-a crescut burtica.Pe molly balon a tot ciupit-o jos dar nu a injectat-o...se poate sa se inmulteasca molly normal cu molly balon?Femela normala de molly in cat timp o sa nasca?Daca o sa nasca nu prea am in ce sa o pun pana naste...ce sa fac?o las in acvariu?nu sunt multi pesti in acvariu...in jur de 16 si sunt micuti.
Multumesc
[WWW]
mihaibaciu
Member
[Avatar]

IP:

SAlut ...si eu am aceiasi problema..nu stiu cand va fata pestoaica care deja are o burta mare zik eu...dar spre deosebire de Prietenul nostru BUGSY05 eu am un acvariu micut,fara alti pesti unde pun fatatoarea si in fatatoare pestoaica.....dar nu stiu o tim cam de mult si inca nimic...ajutati-ma vreau o generatie de puiuti..pana acum nu mia mai facut nici o pestoaica pui si nu stiu c tre sa fac
Bugsy05
Junior member
[Avatar]

IP:

Pun un video aici...calitatea nu e prea buna...Molly al meu are burtica imensa.Cam pe cand o sa nasca...deja au trecut 3 saptamani si e tot mai mare burta.
http://www.youtube.com/watch?v=1GQ2B4bkY58&feature=youtu.be
[WWW]
andrei96
Junior member

IP:

Bugsy05 wrote:Pun un video aici...calitatea nu e prea buna...Molly al meu are burtica imensa.Cam pe cand o sa nasca...deja au trecut 3 saptamani si e tot mai mare burta.
http://www.youtube.com/watch?v=1GQ2B4bkY58&feature=youtu.be

in curand va face pui iti trebuie fatatoare, costa 10 lei o gasesti la majoritatea petshop-urilor , pentru ca acvariul tau nu are prea multe plante si puii nu au unde sa se ascunda si vor fi mancati .

This message was edited 1 time. Last update was at 29/05/2012 16:06:03

[Email]
Bugsy05
Junior member
[Avatar]

IP:

Sunt in Spania...nu stiu cat e o fatatoare aici da sigur nu e scumpa.Puii nu cred ca o sa fie mancati pt ca am multe pietre,ascunzatori...plante intradevar sunt doar 2,dar restu pestiilor ce i am in acvariu sunt mici,nu cred ca o sa se puna sa i mance....
[WWW]
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca vor avea ocazia, mojoritatea pestilor la care le incap in gura puii, ii vor manca. Puii stau de regula la suprafata. Cele 2 plante nu le pot asigura ascunzatori suficiente. E posibil sa scape cativa, dar recomandarea mea este ori sa cumperi mai multe plante, ori sa le faci un acvariu mai mic, pe post de acvariu maternitate unde sa ii cresti doar pe ei, pana sunt suficient de mari sa poata sta cu adultii. Majoritatea persoanelor care isi doresc pui de la pesti, au efectiv dorinta de ai vedea acolo, mai mult pentru a se multumi pe ei insasi, dar nu se gandesc ca puii aia cresc, au nevoie de mancare speciala la inceput. Trebuie sa te gandesti serios daca vrei pui. Ce o sa faci cu ei? Viviparii fac pui cam odata pe luna, iti permiti sa ti atatia pesti? Ai spatiu suficient? Eu zic sa lasi femelele in pace sa nasca linistite. Poate scapa cativa pana la urma, daca nu asta e. Depinde si ce planuri ai tu si daca esti dispus sa ai mai multi pesti, cu zecile mai multi.

This message was edited 1 time. Last update was at 29/05/2012 17:07:36

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
Bugsy05
Junior member
[Avatar]

IP:

Ai dreptate Pushkatu...normal nu vreau sa am acvariul plin de molly,si nici nu am la cine sa i dau.Aici nu accepta pesti in petshopuri,asa ca am sa o las sa nasca in acvariu.Imi pare rau de pestisorii ce o sa fie mancati dar nah...asta e Mama NaturaDaca scapa vreo 4-5 maxim sunt multumit.
[WWW]
mihaibaciu
Member
[Avatar]

IP:

SALUT...eu am un acvariu maternitate cu o fatatoare in el,si am o femela molly neagra cu burta destul de mare,cat un balon..si de 1 saptamana astept sa fete si tot nimic..da vreau puiuti pentru ca am multi prieteni care au acvarii si de fiecare data cand la fiecare fata vreo pestoaica ceva impartim puiuti,...dar as vrea sa fiu pregatit..pentru ca nu stiu ce fel de mancare vor puiuti la inceput
ma puteti ajuta/?
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Exista mancare speciala pentru pui la magazinele de profil. Nu recomand sa te increzi in sfaturile vanzatorilor, dar ma gandesc ca macar mancare pentru puii de vivipari is instare sa iti dea ceva bun. Nu iti poate spune nimeni exact cand o sa fete femela, pentru ca nu stie nimeni exact cand a ramas gradiva. Ca sa poti determina pe viitor cat mai exact data in cara va fata, noteazati undeva ziua. Data viitoare vei fi mai pregatit in felul asta.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
mihaibaciu
Member
[Avatar]

IP:

AM puiutiiiiii!!!!!IN ACEasta noapte a fatat cam 20 de puiuti....sa o mai las sau o scot?cam cati fatta?
Bugsy05
Junior member
[Avatar]

IP:

Ce fain...a mea inca nu a nascut si mie cam frica...pe acolo pe unde tre sa nasca i s-a umflat o besica.E normal???
[WWW]

Forum Index » Vivipari
Go to: