[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
120 L  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ovidiucol
Member
[Avatar]

IP:

Ca sa nu ziceti ca am dat bir cu fugitii de cand am intrerupt pentru moment biotopul de la acvariul de 160L , va atasez cateva poze cu ce am facut intre timp sa nu ma plictisesc .
Acvariul este super low tech , pe masura ce voi face rost de bani il voi imbunatati ,dar pana atunci sa va zic despre ce e vorba .
Acvariu : 80x40x40
Filtrare : 1 Eheim Aquaball 60 + 1 Filtru care habar n`am cum se numeste , e chinezesc
Iluminare de la 2 neoane de pe vremea raposatului , mult mai groase decat T8 , nici astea n`am idee de care sunt , nu scrie nimic pe ele
Substrat : JBL Aquabasis + JBL manado

image

image

image

image

Scuze pentru calitatea pozelor , sunt facute cu telefonul

This message was edited 1 time. Last update was at 25/05/2012 01:29:04

Don`t panic , it`s organic
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Salut!Inceputul este bunicel.
Imi place dar mai trebuie adaugate ceva plante easy,nu ai specificat ce specii de pesti ai,daca fertilizezi(MACRO s-au MICRO).Iti pot da un sfat:
Poti vopsi partea din spate a acvariului cu negru sau albastru inchis da un efect mai bun.Eu ,am vopsit partea din spate a acvariului meu cu negru mat si e super fain.Cred ca in timp mai ai nevoie de ceva lumina,instalatie de Co2 s-au mai simplu o bomba.
Ape limpezi!
[Yahoo!]
BGD46
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Arata binisor ptr inceput.
Vad ca ai gasit crengi.....

This message was edited 1 time. Last update was at 25/05/2012 08:43:02

eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut!
Poti sa pui un autocolant uni pe spatele acvariului. Costa 6 lei metrul liniar la Mr. Bricolage, asa te complici mai putin decat cu vopseaua iar efectul este foarte bun.
Probabil ca ai neoane T12 daca sunt mai groase decat T8. Nu credeam ca se mai fabrica
In rest mult succes si ape limpezi!

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

salutare, si mie imi place inceputul, legat de neoane ai putea sa incerci sa treci la t5 si cu un neon ai rezolvat ceea ce rezolvi acum cu 2, daca tot va fi super low tech macar da`i lumina buna

Spor la treaba

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu stiu ca T5 are un randament mai slab decat T8 (raportul lumeni / watt e mai slab la T5 decat la T8), insa T5 compenseaza foarte mult prin putere. Deci daca vrei sa fii economic mergi pe T8. O sa ai nevoie de mai multe tuburi ca sa obtii aceeasi lumina, insa consumul de curent va fi mai mic.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
ovidiucol
Member
[Avatar]

IP:

In acvariu nu sunt decat un gourami albastru , 3 Nematobrycon palmeri si un pui de molly .
Fertilizare nu am inceput cu nimic si chiar as vrea niste sfaturi in privinta asta . Care ar fi o combinatie de micro + macro acceptabila ? merge sa dau ferropol + ferropol 24 ? oricum va fi o concentratie mai mica decat cea recomandata dat fiind ca nu am co2 si nici o lumina decenta

Da BGD46 , nu m`am lasat pana nu am gasit ) .. vezi .. se poate orice , trebuie doar sa vrei

This message was edited 1 time. Last update was at 25/05/2012 14:32:09

Don`t panic , it`s organic

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: