[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Un nou inceput...  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
cici76
Junior member

IP:

Salutare inca odata. Dupa ce pe parcursul a patru ani m-am bucurat de un acvariu de 60 litri, am preferat si am fost indemnat de cativa colegi de servici sa incep executia unui nou acvariu. De aceasta data am studiat forumul mai in amanunt si tinand cont de resursele de care am dispus, am inceput executia unui nou acvariu. ,,Ce este corect, am furat cateva din ideile puse de cativa dintre voi'' .
Iata pasii de inceput al visului meu care a devenit realitate. Recunosc ca mai am multe de facut la el dar am facut tot ce s-a putut. Orice sfat este bine venit.
La constructia acvariului am fost ajutat de sotie, care initial nu isi dadea seama cu exectitate in ce se implica
Acvariul are dimensiunile: 105x450x500;
Iluminatul 3x30w;
Filtru extern JBL;
Fertlizare cu linia dedicata de la JBL si Co2 cu reactor extern si butelie de 4kg;
Substrat fertil de la Ocean free;
Pietris 2-3mm;
O radacina de mopan;
O roca sintetica de la Aquael;
Iar pesti, initial 4 gurami, 2 fossilis, 5 corydoras, 3 ancistrus. Dupa ce un coleg a trecut la cichlide m-am capatat cu 3 scalari, 8 guppy si 12 molly. Binenteles ca acvariul de 60 litri nu era in functiune a trebuit sa-i bag pe toti in acvariu. Ce am patit este clar, am dat peste cap chimia apei, mi-a crescut de la zi la zi NO2 si NO3, cu toate schimburile de apa facute.
Sper ca in acest sfarsit de saptamana sa rezolv ceva cu aceasta problema. daca ma puteti ajuta va rog sa o faceti.
Iata si pozele cu diferite etape de executie.
image
upload images
image
free picture hosting
image
image upload
image
image upload
image
image hosting
image
upload images
image
image upload
Aceasta este prima postare si sper sa nu va deranjeze dimensiunea pozelor. Voi reveni cu noutati cat mai curand.

This message was edited 2 times. Last update was at 18/05/2012 19:59:59

[Yahoo!]
flash gordon
Member
[Avatar]

IP:

Salut .E fain acvariul tau dar mai ai ceva modificari de facut.Cred ca piatra de pe partea dreapta ar trebui scoasa si plantate ceva plante gen Cabomba,Valesneria,Echinodorus red rubin.Iti spun lucrul acesta ca deja ai o radacina de mopan in centrul acvariul,iar pe parti (stanga -dreapta fata) mai poti planta ceva Cryptocorine,Anubias nana.Mai poti incerca plante de tip gazon:Eleocharis parvula,Hemianthus cuba,Marsilea hirsuta.Ape limpezi!
[Yahoo!]
pooops
Member
[Avatar]

IP:

Ma bucur cand vand constanteni care se inscriu.
Bine ai venit!

Daca totul e minunat inseamna ca esti deja mort!
[Email] [MSN]
cici76
Junior member

IP:

Multumesc, toate cele bune si voua, ma bucur sa va cunosc
Ape limpezi sa aveti!

This message was edited 1 time. Last update was at 20/05/2012 10:17:32

[Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: