[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ajuor urgent  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
sonyk
Junior member

IP:

Am un acvriu de 35l aseara?am observat o liniuta destul de dreapta cam de 5 cm in mijlocul geamului pe partea laterala?prima data am zis ca e gemau zgariat!dar cand am bagat mana pe parte cealalta(adica in interior) se simte se fie vreo carpatura?vad ca nu se extinde.deci nu pot nici sa zic ca pana acum nu era aseara am observato!am marcato si nu sa extins! ce sa fac apa nu curge???sa fie defect de geam?
[Email] [Yahoo!]
viviparu'
Senior member

IP:

Cand ai dubii mai bine schimba geamul. La acvariul tau costa foarte putin si scapi de griji. Daca era zgarietura ai fi observat-o de mai mult timp.

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
sonyk
Junior member

IP:

totusi crapatura in mijlocul geamului am golit apa pana la nivelul ei si pe partea interoara nu se simte nimic la mana!naveam cum so vad ca era pe partea stanga si nam vedere pe parte aia!
[Email] [Yahoo!]
viviparu'
Senior member

IP:

Se poate intampla ca la cel mai mic soc sa crape. Si n-ai sa fii fericit deloc. Faci cum crezi tu ca e mai bine

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
Allen_g30
Member
[Avatar]

IP:

de cat e sticla? ca la geam de 4 am patit-o si eu, din senin mi-a aparut o fisura chiar in mijloc. se mai intampla sa fie geamul cu vre-ozgarietura ceva si apoi din grarietura sa se transforme in fisura ...
[Email]
sonyk
Junior member

IP:

e de 5mm mai la un acvriu de 35de litri e chiar asa periculos...
[Email] [Yahoo!]
sonyk
Junior member

IP:

ori sunt chior si nam vazut pana acuma ori geamu meu incepe sa crape putin cate putin!in fine trebuie sa ma duc sa schimb geamu ca mie frica am m-ai gasit inca 3 asa zise ``zgarieturi`` problema e ca 2dintre ele incep de la buza geamului in jos!
Va rog frumos e cineva din constanta care sa-mi imprumute si mie cateva zile un acvariu!plsssssssssss
N-am unde sa tin pesti si neaparat trebuie sa-l golesc pe asta...
Va rog frumos ajutati-ma sunt disperat...
[Email] [Yahoo!]
pentax
Junior member
[Avatar]

IP:

O solutie ar fi sa pui pe moment daca nu ai unde pune pestii sa lipesti pe geamul respectiv (pe diagonala) (in cazul care ai silicon) o bucata de geam lunga cat toata diagonala si lata de vreo 2-3 cm (pt. acvariul tau ) .
Asa am facut eu la acvariu unui prieten care avea acv de cca. 80 L si faza dura e ca el a lasat asa nici in prezent nu are nici pe naiba (avantajul la el erea ca ambele fete ereau bagate in biblioteca si nu se vedea deloc)

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: