- Fauna: 10 Neoni Rosii, 4 Scalari Silver ,2 Aymonieri Gold, 2 Otocinclus Affinis, creveti Amano si Red Cherry, iar ca melci Neritine
- Flora:Cryptocorune wendtii Brown si Tropica , Cryptocoryne Parva , Marsilea hirsuta , Microsorum pteropus ‘Narrow’ , Nymphaea lotus red , mai multe tipuri de Moss, etc...
Am lipsit cam mult de pe meleagurile forumului pentru ca in ultima perioada am lasat-o mai moale cu acvaristica din lipsa de timp. Acvariul se prezinta astfel in conditiile in care nu mai are CO2 de cel putin 2 luni de zile si fertilizare mai precara:
Sunt deschis sugestiilor.
This message was edited 1 time. Last update was at 20/05/2012 00:34:17
In asteptarea finalei Champions League am tras 2-3 poze desi nu prea am cu ce ma lauda....acvariul merge deja de cateva luni fara CO2 (nu resusesc sa ajung nicium sa incarc butelia, firar ea sa fie), easy carbo m-a lasat si el si sa nu mai vorbesc de timpul acordat acestui acvariu pe care-l vad cam din doua in doua saptamani, cand il mai bibilesc asa putin.
Da vorba multa, saracia omului...asa ca, pozele:
ti-am editat primul post: in locul imaginii de 2,5mega am pus una ceva mai mica, mai clara si de 200k..
imageshack are o viteza execrabila in general, ati putea uploada direct pe forum (scaleaza imaginea si face thumbnail de 400pixeli, sau, in orice caz, e bine sa puneti link catre o imagine de dimensiune rezonabila, altfel pagina se va incarca foarte greu, si oamenii vor evita thread-ul in cauza.