[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
lista echipamente acvariu 375 l  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
cucu-bau
Junior member

IP:

intr-un final incep sa imi soseasca echipamentele. sper ca pe zilele urmayoare sa pun poze cu ceea ce am...si astept opinii legat de ceea ce mai trebuie.
Mircea
cucu-bau
Junior member

IP:

mi-au ajuns mai multe piese, printre care si controllerul de ph de la jbl. stiti unde pot gasi o sonda de temepratura la acest controller? (parca are mufa ps2) ...nu de alta, dar din pacate mi-a venit fara aceasta piesa.
de asemenea, ma intereseaza un controller de temperatura, care sa lucreze / comande atat un termostat clasic cat si incalzire in substrat. mie mi-a ajuns instalatia de 75W (transformatior + cablu de incalzire) dar nu am "duomat"-ul...sau cum se numebste el.
Mircea
cucu-bau
Junior member

IP:

Astazi am avut o surpriza foarte placuta si total neasteptata: am primit de la JBL Germania un pachet care contine o sonda de temperatura nou-nouta. Mentionez ca de vreo o saptamana le-am trimis un email in care ii rugam sa imi spuna vreun reseller de-al lor de unde pot cumpara acesta piesa separaat,fara a cumpara tot setul ph control. Mi-au raspuns in termen de o zi, mi-au spus ca in mod normal aceasta piesa nu se vinde sepaarat, mi-au cerut adresa mea iar azi am primit pachetul...FARA NICI UN COST.
Deci, multumesc JBL Germania. Mircea

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: