[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
pui zebre roz  XML
Forum Index » Cyprinidae
Author Message
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

ier mi-au eclozat puisori de zebre , dupa o usora zabtuila prin acvariu , au incetat ori ce activitate? au murit sau este o alta etapa in cresterea lor si cat dureaza.( se afla intr-un acariu steril temp 25 c usoara aerare piatra este ridicata la mijloc acvariului, nu mai sunt alti locatari.

pestisoru meu de aur
norby84
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut,

In primul rand,nu se intelege ce vrei cu adevarat in postul tau.
In prima faza de eclozare larvele de zebra se lipesc pe sticla acvariului,dupa care se dezlipesc si incep sa innoate,prima lor hrana trebuie sa fie galbenus de ou bine fiert sau daca ai cultura de infuzorii este si mai bun.Mai ai nevoie de un burete bolborositor,si de cativa melci comunitari care vor manca mancare neconsumata de pui,astfel nu ti se va strica apa.
Dupa ce cresc,aproximativ dupa 2-3saptamani se pot hrani cu artemia proaspat eclozata.
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

dupa eclozare nu s-a lipit nimic de geam, au innotat 2-3 min dupa care sau lasat pe fundul acvariuliui si "dusi" au fost au decedati toti. intrebarea mea este de ce au murit? cu ce am gresit?

pestisoru meu de aur
norby84
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut,

Hai sa iti explic cum fac eu:
-bazin de 15-20l,temperatura 24grade
-burete bolborositor
-plasa in care pun pestii seara,dimineata incep sa depuna,dupa ce au depus scot plasa cu pesti.Eu folosesc de obicei aprox 20 de pesti.
-pun cateva picaturi de albastru de metil,pentru ca sa nu se inalbeasca icrele.
-cand puii inoata liber se poate incepe hranirea,gabenus de ou fiert,dupa 3sapt,micro,artemia proaspat eclozat.
-cand incepi sa hranesti foarte important sa pui niste melci comunitari ca sa iti consume hrana ramasa,astfel nu ti se va strica apa
-schimb de apa la picatura.
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

cand se pune mai exat albastrul de metil ? dupa ce avut loc depunerea sau inante?

pestisoru meu de aur
norby84
Junior member
[Avatar]

IP:

Albastrul de metil se pune dupa depunere,daca ai pune inainte nu s-ar fecunda icrele.
cingo171179
Senior member
[Avatar]

IP:

multumesc pt informatii

pestisoru meu de aur

Forum Index » Cyprinidae
Go to: