[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
filtru extern tetratec ex600 defect  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
naegeorge2004
Junior member

IP:

se vinde filtru extern tetratec ex600 defect (curge apa pe la clemele de prindere ale capacului). am crezut ca e de la pompa de amorsare (am "anulat-o" cu silicon si tot curge), am schimbat garnitura de la capac si...tot curge. canistra e ok, sertare pt mediile filtrante, furtune. pret 70 lei (negociabil). bonus material filtrant ceramica si carbune activ.
[Email]
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Iti curge pe la adaptorul pentru furtune. Mai mult ca sigur la etansarea dintre bile robinetului general si acel oring cu sectiune groasa. Remedierea se face foarte simplu cu adaugarea a doua piese ( nu dau detalii ca astea nu le mai vreau sa le fac benevol si mocca ) fara a modifica absolut nimic din forma sau functionalitate. La fel ca si la pompa de amorsare.

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
slayer
Unripe member

IP:

mai este valabila oferta?
naegeorge2004
Junior member

IP:

s-a vandut. se poate inchide. multumesc de gazduire.
[Email]
mitica68
Junior member
[Avatar]

IP:

naegeorge2004 wrote:se vinde filtru extern tetratec ex600 defect (curge apa pe la clemele de prindere ale capacului). am crezut ca e de la pompa de amorsare (am "anulat-o" cu silicon si tot curge), am schimbat garnitura de la capac si...tot curge. canistra e ok, sertare pt mediile filtrante, furtune. pret 70 lei (negociabil). bonus material filtrant ceramica si carbune activ.
IL mai ai ?

Lucrurile mari sunt descoperite de persoane care au incredere in ele insele si sunt lipsite de orice prejudecati.
[Email]
kill
Junior member

IP:

ofer 50 ron plus transportul prin posta
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Vanzari
Go to: