[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cumpar Betta splendens  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Buna ziua!Doresc sa achizitionez un peste betta cu coada tip halfmoon.Sa fie tanar,mascul bineinteles si de preferat culorile galben,rosu,sau diverse combinatii.

Exemplu :

image

Astept oferte.

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Anunt valabil!

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
Raresshh
Junior member

IP:

Ceea ce cauti tu(daca vrei ca cel din imagine) nu prea cred ca gasesti in Romania,doar in strainatate,si se vand cu bani grei(50-70euro,poate chiar mai mult).Succes.
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Raresshh wrote:Ceea ce cauti tu(daca vrei ca cel din imagine) nu prea cred ca gasesti in Romania,doar in strainatate,si se vand cu bani grei(50-70euro,poate chiar mai mult).Succes.

Eu am postat aici in speranta ca are cineva de pe forum si il pot achizitiona mai repede,oricum am vorbit la un pet shop si a spus ca in cateva saptamani da comanda de betta si il sun si o sa ii spun de care vreau.

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Anunt inca valabil!

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

Esti din Iasi... stefanp a cumparat recent un betta, pe Grigore. Ia legatura cu el si afla de unde l-a luat... poate gasesti si tu acolo.

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

De la ArcaPet, de pe Stefanl cel Mare.
Dar nu au ce ai pus tu in poza...nici nu cred ca gasesti in petshop-uri...doar prin crescatorii serioase si probabil costa ceva..
Saptamana trecuta aveau in petshop ul de mai sus mai multe exemplare printre care un crown tail simpatic si inca un exemplar dezvoltat si frumos. (albastri cu ceva irizatii)

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

Halfmoon se gasesc la noi in petshop-uri, caci halfmoon se refera la cum arata coada, nu la culorile lui. Daca nu are pretentii la anumite culori, poate gasi la 5 lei halfmoon si la noi, in general pe rosu sau albastru. Intr-adevar culorile din poza le gaseste pe ebay doar... Pe la 30-50 £

This message was edited 1 time. Last update was at 06/03/2012 22:04:54

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

daca tot vrei sa iti iei un betta mai deosebit intra pe imagini google si sa vezi acolo betta. Daca stii modelul poti sa faci comanda tipului care iti aduce.

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

apropo stii ca exista si betta gigant? E de cateva ori mai mare decat unul normal.

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Domnul Ovidiu de la ArcaPet il mai are pe cel crowntail,dar nu ma dau in vant dupa acest tip de coada.Sa fac comanda nu imi convine,comenzile se fac din Thailanda si numai pretul transportului ma omoara + ca trebuie sa ai o comanda de aprox 5000 de euro ca sa iti aduca.Am si vorbit cu cel care vinde betta de acolo si a spus ca nu mai are de vanzare momentan din cauza inundatiilor.De pe ebay nu am incredere.
@naitsirc : Prin pet shop-uri exemplarele halfmoon sunt foarte rare,daca apar se vand ca painea calda deci ar trebui sa fiu cu ochii in 4.Si domnul grigore are coada tip Veil Tail si este un exemplar foarte frumos pe care l-am vazut dinainte de a-l cumpara tu Stefan .I-am si spus domnului Ovidiu ca este foarte frumos,poate daca aveam bani atunci il luam.Norocul tau!

This message was edited 1 time. Last update was at 07/03/2012 20:26:07

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Inseamna ca soarta a vrut ca Grigore sa ajunga la mine

Mai insista la arcapet, cine stie ce exemplare mai aduce. Succes!

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Am vorbit la ArcaPet,a spus ca o sa faca o comanda mare mai multi acvaristi impreuna cu mai multe pet shop-uri.Cand?Nu se stie,comanda trebuie sa fie mare si se aduna greu bani,betta se vind destul de grelut si tocmai de asta.

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]
eugen2265
Member
[Avatar]

IP:

cumpar betta halfmoon shi ramirezi
[Email] [Yahoo!] [MSN]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Shi deschidetzi un topic gen nou acolo unde trebuie. Dupa atata vreme pe forum nu ai invatzat inca putinele reguli dupa care functzionam?
Shi pentru numele Domnului, este pentru ultima oara cand te avertizez asupra modului in care scrii.
Faptul ca te-am imitat nu arata decat ca vreau sa te corectez.

This message was edited 1 time. Last update was at 10/03/2012 23:13:20

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Cumparari
Go to: