[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Produse Dennerle nano  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Amnesia
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salutari!
Stiti vreun magazin online unde se pot gasi prooduse Dennerle nano (filtru "Eck".. lampa iluminare... cartus filtrant pentru Eck sau replace pentru lampa de 11W)?
[Email] [Yahoo!] [MSN]
ioanis
Member
[Avatar]

IP:

http://www.aquaristikshop.com

http://www.flickr.com/photos/60563080@N04/8091362882/in/photostream/
merlin21
Member
[Avatar]

IP:

s-ar putea sa iesi mai ieftin ducandu-te pana in brasov la hornbach decat cu transportul din germania..
acu o luna era 50%reducere la toate produsele dennerle.. nu stiu daca mai este valabila, dar din ce am inteles eu de la ei, ar cam vrea sa renunte complet la aceasta gama de produse.. deci s-ar putea..
despre filtru daca este vorba de dennerle corner filter.. nici nu merita sa ii cauti rezerva pt ca este o porcarie.. eu am 2 intr-un acvariu de 15l, si in niciunul nu folosesc mediul filtrant cu care vine..

Dennerle addiction..
Amnesia
Membru de baza
[Avatar]

IP:

merlin21 wrote:nici nu merita sa ii cauti rezerva pt ca este o porcarie.. eu am 2 intr-un acvariu de 15l, si in niciunul nu folosesc mediul filtrant cu care vine..

Pai si ce mediu filtrant pui? Si ce-i porcarie: mediul sau filtrul?
[Email] [Yahoo!] [MSN]
merlin21
Member
[Avatar]

IP:

filtrul este foarte bun.. as spune cel mai bun pt un acvariu de 10-15l.
pasla cu care vine initial este proasta.
unul este plin cu eheim substrate pro iar celalt cu burete aqua-el..

Dennerle addiction..
aco
Member

IP:

Nu se mai gasesc produse dennerle in HB, le-au inlocuit cu fluvaluri.
[Email] [Yahoo!]
merlin21
Member
[Avatar]

IP:

interesant.
la ce pret este un fluval edge sau flora? (daca le au)
deasemenea, pt cine a fost acolo, au fluval 105?

Dennerle addiction..
aco
Member

IP:

Cand am fost eu nu aveau decat fluval chi, la un pret maaare, din pacate nu-l mai retin.
[Email] [Yahoo!]
Amnesia
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Nu intzeleg de ce nu apar aceste produse in magazinele online romanesti...
Voi cu lampa fluorescenta de la Dennerle nano ce-ati facut? Ati schimbat-o pana acum vreodata? Daca da, cu ce? Ati gasit replace in alta parte inafara de Hornbach? Paremi-se ca acolo se gasea lampa de 11W la fantasticul pret de 70 si ceva de lei
[Email] [Yahoo!] [MSN]
merlin21
Member
[Avatar]

IP:

cred ca pretul era mai mare..
in mod normal se potriveau orice becuri g23.. numai ca becurile dennerle au in capat o forma anume, tin minte ca era ceva legat de 2 suruburi.. deci, daca ca sa se potriveasca la fix pe lampa trebuia amazon day-ul de original..
Eu am renuntat la ea destul de repede.. Am trecut pe aquatic nature solar boy duo de 26w.. se gaseau mai usor si la fel si becuri pt ele.. plus o gama mult mai mare si mai era si e27 adica soclu de bec economic general ca si in casa..
Nu se aduce dennerle, pt ca nu exista cerere pt ele.. sunt scumpe pt romania.. Eu ce mai am nevoie de la dennerle, fertilizanti si diverse rezerve sau echipamente, iau de la cineva care imi aduce pe comanda in 2 saptamani..

Dennerle addiction..
Amnesia
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Asa este: lampa originala de la Dennerle nano este una standard care se gaseste usor in comert doar ca are un soi de capac de etansare LIPIT cu rasina epoxidica pentru a impiedica intrarea apei si-a umezelii in soclu. Capacul se fixeaza cu 2 suruburi. Din pacate NU se poate demonta acest sistem deci odata ce se arde lampa originala, fie se inlocuieste cu una de la Dennerle fie renunti la "etanseitate" si infingi simplu o lampa Philips de 11 W in soclul cu pricina. (eu asa am facut )

@Merlin21
Interesant aquatic nature solar boy duo de 26w... cred ca am sa trec si eu pe aceasta lampa de iluminare desi mi se pare cam scumpa (vreo 190 lei dar am vazut ca include si un bec de 26 w in acest pret).
Cat despre fertilizanti sau alte produse de la Dennerle (deponitMix.. etc.. ) vad ca se gasesc si pe la magazinele online din .ro
Apropo.. folosesti schema de fertilizare de la Dennerle? V30 + tablete Fe.? Esti multumit de rezultate?

[Email] [Yahoo!] [MSN]
merlin21
Member
[Avatar]

IP:

da.. folosesc linia lor completa deponit mix + s7 + v30 + e15 + pg7.. sunt multumit de rezultate..
acum sincer sa fiu, ma asteptam la mult mai mult din partea lor, mai ales dupa cum le lauda lumea..

urmatorul nano, un aquatic nature tot de 30l nu va mai fi clar cu dennerle.. cubul de 30l o sa il las in continuare sa mearga pe linia completa.. dar atat..

Dennerle addiction..
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Fiindca e un topic la Atelier, chiar daca cere un sfat de achizitie imi permit sa raspund si eu ...

La Dennerle m-a dezamagit aspiratorul lor nano, care, dupa vreo 3 luni de folosita, si-a pierdut vaselina (din cauza apei cred si a micilor impuritati care au intrat intre garnitura si plastic) si s-a intepenit. Nu mai puteam sa apas pe buton si sa fac depresiune. A trebuit sa cumpar niste grasime siliconica si si-a revenit ..

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: