[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salutare  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
babanukriss
Senior member
[Avatar]

IP:

ceva experiente cu crystal water??? consecinte? solutie pentru curatarea apei din acvariu, particulele mici care plutesc in apa , sunt stranse si formeaza particule mari ce vor fii eliminate cu ajutorul filtrului ........deci a folosit cineva? bla bla?
[ICQ]
tudosie eugen
Member
[Avatar]

IP:

skip ... fara chimicale in acvariu .. parerea mea.
Mai bine un filtru pentru filtrare mecanica sau un filtru mai mare cu "de toate"
[Email] [Yahoo!]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Eu am folosit in speranta ca voi avea crystal water - tulbura un pic apa la inceput, si ceva ceva parca face. Dar nu perfect.

La mine apa s-a curatat dupa ce am folosit filtre mult mai mari decat volumul de apa, plante sanatoase si CO2 - si mancare normal (adica nu mult cum se da de obicei, ci doar cat e mancata in 1-2 minute). Abia atunci devine o placere acvariul.

Acv. 30L, Acv. 10L, Acv. 16L, Reef 30L, Acv. 0.09L; In trecut: Acv. 25L, Acv. 8L
Pt. imbunatatit navigarea pe forum (My Stats, Big Images resize, Timezone fix)
[WWW]
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

babanukriss wrote:ceva experiente cu crystal water??? consecinte? solutie pentru curatarea apei din acvariu, particulele mici care plutesc in apa , sunt stranse si formeaza particule mari ce vor fii eliminate cu ajutorul filtrului ........deci a folosit cineva? bla bla?

i-ai citit prospectul?
nu se da asa, oricum, trebuie sa faci teste inainte, si se mentioneaza si niste riscuri, eu iti recomand sa nu te complici, doar ca sa ai apa cristal cateva zile, dupa care sa apara probleme
mai bine suplimentezi filtrarea, particulele mici, in mod normal, trebuie sa le retina filtrul

This message was edited 1 time. Last update was at 11/02/2012 11:34:51

[Yahoo!]
tudosie eugen
Member
[Avatar]

IP:

Corect, e o solutie temporara .... si nu foarte ok ... fa si tu sa fie frumos permanent.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: