[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pietris  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
Willi
Junior member
[Avatar]

IP:

De unde as putea cumpara pietris pentru un acvariu cu baza 60x30? Am fost la depozitul de pe langa statia de metrou Mihai Bravu si nu am gasit pietris de granulatie mica. Margaritar nu avea de nici un fel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
johnny6600
Senior member
[Avatar]

IP:

Il cerni

Pentru ca n-am stiut ce sa aleg intre mecanic,tamplar,geamgiu,electronist,chimist,fizician,biolog sau veterinar le-am ales pe toate asa ca m-am facut acvarist
Bumsecul
Member
[Avatar]

IP:

Au la Animaxul mare pietris de mai multe dimensiuni...
[Email]
cyborg
Member
[Avatar]

IP:

Fii atent ca ala de la Animax e calcaros (eu am luat de 2 dimensiuni chiar, si tot calcaros)! Testat cu otet!

Nature is definetly natural.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

cyborg wrote:Fii atent ca ala de la Animax e calcaros (eu am luat de 2 dimensiuni chiar, si tot calcaros)! Testat cu otet!

Asta din pacate asa este. Eu am luat plasa de la un magazin de acvaristica, fara pretentii deosebine. Mai bine incearca la un depozit de materiale de construcitii. Unul din ele trebuie sa aiba. Si in plus, scapi mai ieftin. :-)
Willi
Junior member
[Avatar]

IP:

acolo la depozitul de la mihai bravu era pietris doar mare. nici cernut nu merge. stie cineva un alt depozit de materiale de costructii la care sa gasesc pietris bun? eventual margaritar. o sa fac o vizita si la Animax sa vad ce gasesc. poate nu e calcaros.

Sorin18_my
Senior member
[Avatar]

IP:

Willi wrote:acolo la depozitul de la mihai bravu era pietris doar mare. nici cernut nu merge. stie cineva un alt depozit de materiale de costructii la care sa gasesc pietris bun? eventual margaritar. o sa fac o vizita si la Animax sa vad ce gasesc. poate nu e calcaros.

Eu cand mi-am cumparat de la Mihai Bravu mi-am luat un sac de 50kg margaritar de 2-3 mm si l-am cernut si a ajuns cam 1.5 mm ,e imposibil sa nu aiba sunt saci mari si albi de 50 kg.
Si era sacul 130k , iesi si mai ieftin si iti mai si ramane, la Animax o punga de pietris margaritar de 1.5 mm era 40k .... smilie
Eu asi mai incerca la Mihai Bravu.
Succes

Tot raul spre bine.
[Email] [WWW]
furnici
Member
[Avatar]

IP:

cel mai bine incerci la o statie de betoane pentru ca acolo le au pe sorturi si iti alegi de care vrei: 3-7; 7-12 etc. cu 50,000 vechi te capatueisti cu un sac intreg ,.....asa am facut si io, de mi-a mai si ramas juma' de sac

Visit furnicile!
[WWW] [Yahoo!]
Willi
Junior member
[Avatar]

IP:

am trecut pe la Animax si am vazut ca au multe tipuri de pietris. orice fel ar fi, punga costa 4 lei noi. margaritarul cred ca este cel sfaramat din marmura. avea si din acesta. pentru acvariul meu ar cam trebui 5 pungi cred. asa ca iese cam 20 lei.
inca nu am gasit o solutie cu o statie de betoane sau un depozit de materiale de constructii. orice ajutor in acest sens este bine venit.
parca totusi nu as da banii la acele pungi.

Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Willi wrote:margaritarul cred ca este cel sfaramat din marmura

smilie

Incearca-l cu otet.

Willi wrote:parca totusi nu as da banii la acele pungi.
Nici io !

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: