[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Guppy ataca Platy  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Hdaniel
Junior member

IP:

Am in acvariu(126) 10 neoni 4 sanitari 1 molie 2 guppy si un Platy. Unul dintre Guppy tot urmareste si incearca sa atace acel Platy. Cum ar trebui sa procedez?
stefanp
Moderator

IP:

Poate doar incearca sa faca treaba aia rusinoasa cu el. Sunt de acelasi sex sau sexe diferite? Pe platy sunt semne de agresiune?

Dar cu molia aia cum ai ajuns in acvariu? Ai ceva lana, bumbac prin acvariu ?

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Hdaniel
Junior member

IP:

Nu sunt semne de agresiune pe platy, guppy este sigur mascul, platy nu stiu.

Molia aia a mai avut o pereche dar...

Lana nu am, bumbac nici atat, am avut acum ceva timp niste mici particule de vata( apa avea ceva impuritati si am pus niste vata in filtru) dar acestea nu mai exista.

This message was edited 1 time. Last update was at 28/01/2012 11:53:48

stefanp
Moderator

IP:

Pune o poza cu platy. Daca n-are semne de agresiune, poate nu se fugaresc ca sa se bata.

Hdaniel wrote:ana nu am, bumbac nici atat, am avut acum ceva timp niste mici particule de vata( apa avea ceva impuritati si am pus niste vata in filtru) dar acestea nu mai exista.

Aha. Eram curios cum a ajuns molia aia in acvariu...

This message was edited 1 time. Last update was at 28/01/2012 13:40:38

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Hdaniel
Junior member

IP:

hahaaaa acum m-am prins... scz molly domne
norby84
Junior member
[Avatar]

IP:

De obicei guppy si platy sunt pasnici,nu au treaba unul cu celalat,daca poti pune niste poze sa vedem ce are,poate ar fi indicat sa faci niste teste la apa.
Hdaniel
Junior member

IP:

Platy nu are niciun semn, acum vad ca nu il mai fugareste guppy-ul, totul e ok . Testele de apa sunt in regula.

Forum Index » Vivipari
Go to: