[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Fundal  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
volts
Member
[Avatar]

IP:

Pentru ce optati ?
Fundal albastru ?
Fundal verde?
Fundal negru?
Fundal gen poza?
Argumentati va rog
Sunt indecis la alegerea fundalului :-??

Natura face toti banii !
0760 436 110
[Email] [Yahoo!]
cirotariu
Senior member
[Avatar]

IP:

Am sa te parafrazez in mod rautacios, ca meriti...
"Salut, baieti, imi fac un acvariu, ma cheama Johnny, vreau sa bag pesti, ce ziceti sa bag? Xifo, ciclide, niste carasei, creveti sau pesti-clovn? Va multumesc pentru raspunsuri"
Pai mai da detalii, ca sa iti putem spune la ce merge fundalul negru, la ce merge albastru, la ce merge "fara" si la ce merge cel cu plante si pesti pe fundal... Pe bune...
P.S. Suficienta argumentatia?

Citius, altius, fortius... acvarius
[Email] [Yahoo!]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Preferabil ar fi un fundal uni. Scopul lui e sa ascunda instalatia din spate si sa elimine reflectia ciudata, ca daca nu e pus direct pe sticla si zici ca oricum ai un perete la 2cm in spate, acesta va face un sistem optic (2 medii, 2 lentile) care va avea efecte ciudate.

Acum, te rog, aduna-te, fa-ti un singur topic al tau, chiar nu cred ca e cazul sa deschizi cate un topic pentru fiecare nazbatie, ce incalzitor, ce substrat, ce fundal, ce pad samd. Ca iar ajunge Dragos sa te puna sa folosesti search-ul.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
volts
Member
[Avatar]

IP:

eugen.popp wrote:Preferabil ar fi un fundal uni. Scopul lui e sa ascunda instalatia din spate si sa elimine reflectia ciudata, ca daca nu e pus direct pe sticla si zici ca oricum ai un perete la 2cm in spate, acesta va face un sistem optic (2 medii, 2 lentile) care va avea efecte ciudate.

Acum, te rog, aduna-te, fa-ti un singur topic al tau, chiar nu cred ca e cazul sa deschizi cate un topic pentru fiecare nazbatie, ce incalzitor, ce substrat, ce fundal, ce pad samd. Ca iar ajunge Dragos sa te puna sa folosesti search-ul.

Nu am chef de critici, daca chiar vrei sa ma critici foloseste functia " PM "
Postez separat deoarece mai exista si alte persoane care sunt interesate de aceste topicuri in speta separat.
Te rog sa scrii/comentezi numai expresii ce au legatura cu topicul
Asa ca te rog sa dai sfaturi legate de acvaristica, nu de retelistica/orientare

Natura face toti banii !
0760 436 110
[Email] [Yahoo!]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

"2.6 Folositi optiunea "Search" de pe forum. Inainte de a crea un nou topic, asigurati-va ca nu s-a mai discutat despre subiect. Nu va ia mult timp si va poate scapa de replici severe sau de un avertisment. Nu initiati topicuri de genul "Ajutor ,"Help", "Ce ma fac , "Oooops ", “O problema”, “O intrebare”, ci exprimati exact ce problema aveti in titlul topicului, in cateva cuvinte. Astfel de topicuri vor fi sterse. "

Si pad si fundal si substrat si incalzitor s-au rasdiscutat, insa despre proiectul personal al lui volts nu s-a mai discutat, de asta te-am sfatuit sa iti faci un post cu intregul tau proiect.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Are dreptate eugen. Fiecare user isi deschide un topic unde intreaba ce are de intrebat pt proiectul lui...cam asa facem si am facut toti.
Altfel ne ametim intre o mie de topicuri...Cine are de invatat, are sa aiba rabdare sa citeasca un topic cap coada si sa gaseasca toate informatiile.

Cat despre fundal, e recomandat de obicei sa ai unul de o singura culoare, fara briz-briz uri pe el. Negru, albastru dupa cum iti place. Si dupa cum a spus ciro, mai conteaza si ce pui in acvariu si ce contrast vrei sa obtii. Daca ai niste pesti de culoare neagra, ma gandesc ca nu merge fundal negru, pentru ca ii pierzi. Parca tu vroiai neoni...ar merge negru la ei.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: