[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
caras auriu umflaturi pe burta  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
robert1984
Unripe member

IP:

Parametrii apei
a) Temperatura : 24-25 grade
b) pH 6,8
c) GH 16
d) KH 6
e) Nivel: NO3:120 mg/l ; NO2:0 mg/l ; Cl2:0,8
f) Intervalul si cantitatea apei schimbate – la o saptamana 15 l (in ultimele 3 sapt nu am avut timp sa schimb apa)
g) Substante adaugate la schimbul de apa – Easy Balance (Tetra)
Acvariu
a) Dimensiune / volum : 60 L
b) Substrat : pietris
c) Filtrare : filtru Biobox 2 cu 4 elemente filtrante; pompa de aer;
d) Am 3 carasi :unul auriu, unul alb cu cap auriu si altul negru mai micut cu ochi bulbucati.
e) A fost achizitionat acum 2 ani si de atunci sunt si cei 3 pesti
f) Folosesc Tetra – Goldfish Sticks dimineata si Sera – goldy color spirulina (color food) seara si o data pe saptamana mazare fiarta si decojita.
Simptome / descrierea bolii
Caraselul alb cu capul rosu (femela) prezinta pe partea stanga pe burta 2 umflaturi cu forma de carne vie, parca ar fi disparut solzii din zona aceea Este asa de vreo 2-3 saptamani dar s-a agravat.E vioaie, mananca, inoata, dar ma ingrijoreaza ca s-au marit umflaturile acelea, iar de vreo 2 zile are si excremente ata deci o banuiesc si de constipatie.
Nu am luat inca nicio masura , astept sugestii. Atasez si 2 poze ale caraselului cu probleme pe o parte si pe alta si o poza de ansamblu cu acvariul
image
image
image
Va multumesc anticipat.

This message was edited 1 time. Last update was at 17/12/2011 20:10:27

stefanp
Moderator

IP:

http://www.jbl.de/en/online-hospital

Vezu daca gasesti ceva aici.

Ce pot sa-ti spun e ca acvariul e prea mic pt 3 carasei, iar nivelul de no3 cred ca e prea mare, probabil ca nu ai mai facut schimburile de apa.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: