[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
compatibilitate hoplo  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
crimson
Member

IP:

intreb datorita faptului ca ajung destul de mari....
pot fi tinuti in tanc cu creveti si neoni?
dsxstyle
Junior member
[Avatar]
IP:

nu... o sa-ti inhatze neonii cu totul in timpul noptii de zici ca s'au evaporat. '
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

dsxstyle wrote:nu... o sa-ti inhatze neonii cu totul in timpul noptii de zici ca s'au evaporat. '

da, si eu am patit la fel, la inceput aveam 11 neoni, dupa care, unul cate unul - 10 negrii mititei ... mi-au mai ramas doar 3 (probabil aia mai grasi/mai atosi

Daca nu poti face mutari geniale, macar greseli fatale sa nu faci.
[Yahoo!]
crimson
Member

IP:

=)) oki, deci nu hoplo la mine
oricum cred ca si platidoras armatus m-a lasat fara 1 neon
dsxstyle
Junior member
[Avatar]
IP:

ca sanitari iti recomand corydoras...nu cresc nici prea mari incat sa faca deranj si nici nu te scapa de pestisori
crimson
Member

IP:

stiu, dar imi placeau si mai cva mai mari... dar daca le plac crevetii sau pestisori....
dsxstyle
Junior member
[Avatar]
IP:

ancistrus sau plecostomus atunci
Bogdan_Musat
Membru de baza
[Avatar]

IP:

crimson wrote: stiu, dar imi placeau si mai cva mai mari... dar daca le plac crevetii sau pestisori....

acuma care este problema, nu vreau sa par cinic, dar decat sa moara din nu mai stiu ce microb sau din nu stiu ce modificare a ph-ului, mai bine sa fi fost pranzul cuiva - ca sa te consolez, cred ca peste 90% din pestisorii vanduti in pet-shopuri sunt cumparati de persoane care au acvarii improprii si nu supravietuiesc mai mult de cateva zile, iar restul pestisorilor care nu sunt cumparati sunt omorati si transformati in hrana

la acvariile mari, cu pesti mari, pesti mici sunt aruncati in mod regulat pe post de hrana

Daca nu poti face mutari geniale, macar greseli fatale sa nu faci.
[Yahoo!]
mariaienesel
Junior member
[Avatar]

IP:

Perechea mea hoplo nu a facut nici-un deranj, nu a mancat nici-un peste pana acum (am avut si neoni). Depinde cu ce ii hranesti. Daca ii infometezi normal ca o sa manance tot ce prind. Decat sa nu iti mai gasesti pestii ziua mai bine cureti acvariul mai des si le dai tuturor pestilor sa manance mai mult, asumandu-ti riscul sa ramana putina mancare nemancata.Incearca sa ii separi cateva zile cu un perete de sticla daca sunt agresivi.
Eu ii hranesc pe ai mei cu hrana uscata JBL GRANA, care contine 10% krill, iar o cutie de 42 g costa 12 lei si iti ajunge vreo 3 luni/6 pesti de talie medie

This message was edited 1 time. Last update was at 29/12/2011 15:19:20

Nu judeca oamenii dupa dimensiunea acvariului lor, judeca-i dupa cunostintele lor...

Forum Index » Catfish
Go to: