Imi cer scuze pentru romana de balta. Bineinteles ca am vrut sa scriu granitica. Poate ar fi bine sa mai exersez limba materna, ca mi-e rusine sa recunosc ca incep s-o uit.
Pai stai cat mai mult pe acest forum. Si pe altele din .ro. Chiar daca foarte multi dintre "colegii" nostrii de pe forum nu au auzit de gramatica limbii romane.
Acolo, nu cred ca ai sanse sa vorbesti prea mult in limba materna.
Or fi ele de granit, dar pietrele de la terasamentul liniilor de tramvai si mai ales de tren sunt foarte murdare, de obicei cu ulei scurs de la locomotive. Trebuie sa aveti grija sa gasiti una foarte curata si nepoluata. Oricum eu nu m-as risca sa bag asa ceva in acvariu.
Nu trebuie luata neaparat una de la suprafata... se poate cauta mai adanc. In plus nu as recomanda dintre sine (sa nu uitam de wc-ul din tren)... ma refeream una cat mai departe de sine... eventual "ratacita".
;) eventual "recoltata" inainte de a fi pusa intre sine ;)
ti-as trimite in finlanda, ceva frumos si curat, dar "rana din pulpa nu ma lasa"
da clik pe "asa" -ul din semnatura mea, sa vezi cum arata ;) inacvariu.
Tovarashe... ce sa zic? Jos palaria! Insa nu mie-mi lipseste granitul, am si eu in acvariu cateva. Aici daca dai zapada la o parte gasesti DOAR granit. As avea probleme sa fac rost de ORICE piatra INAFARA de granit.