[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
codita roasa...ajutor  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

va salut si apar cu o problema noua...am in acvariul meu 3 sanitari corydoras aeneus iar cel mai mare are coada roasa aproape de tot...am observat problema asta dintr-o data deci nu s-a petrecut in timp,pur si simplu azi dimineata nu mai avea aproape toata coada.in acvariul meu de 150L mai am 4 carasei,o pereche de gupy si doua merechi de molly dar nu pare nici unul agresiv ca sa ma duca cu gandul ca l-ar fi muscat,pare mai mult roasa...ma poate ajuta cineva cu ceva sfaturi?

why drink and drive when you can smoke and fly?
[Email] [Yahoo!]
kirra28
Member
[Avatar]

IP:

de trei zile am ridicat temperatura la 28 grade,e suficient sau mai trebuie sa fac ceva?

why drink and drive when you can smoke and fly?
[Email] [Yahoo!]
dragos
Member

IP:

Nu ridica temperatura.Aceasta favorizeaza dezvoltarea bacteriilor .Daca nu apar ciuperci sau infectii la rana respectiva pestele se va vindeca singur.Daca apare ceva poti sa ii faci tratament pentru boala respectiva. Acum ar ajuta daca ai pune un dezinfectant gen albastru de metil sau tripaflavin sau omnipur sau.... ceva care sa mai rareasca din bacterii sau din fungusii de genul saprolegnia . Vezi insa ca multe dintre medicamentele respective coloreaza apa si unele dintre ele iti omoara crevetii daca ii ai.

This message was edited 1 time. Last update was at 05/11/2011 18:36:20

Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Carasii nu sunt compatibili cu ceilalti pesti(diferenta de temperatura). Urmareste-i si vezi daca nu iti ataca molly corydorasii. Am citit un topic tocmai despre problema asta zilele trecute si se pare ca molly erau cauza problemei.

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: